menu

Schatkaarten sessie

Je wil graag het leven leiden dat precies bij jou past. Waarin je echt kan doen waar je naar verlangt en waarin je plezier en ontspanning vindt. Je wil ook graag de stappen zetten die naar dat leven toe leiden en je bent bereid om het werk te doen wat daarbij komt kijken. Soms is het echter moeilijk om te bepalen welke stappen voor nu het beste bij je passen.

In het ont-dekken en verlichten van jouw Innerlijke Schatkamer kan je soms wel wat houvast gebruiken. Schatkaarten kunnen je daarbij helpen. Ze maken onderliggende energie helder, waardoor jij weet wat je kan doen om grote stappen vooruit te maken in jouw leven.

In een Schatkaarten sessie help ik je om helder te krijgen welke (energetische) processen er op dit moment in je leven spelen. De kaarten geven aan welke stappen je nu kan nemen dat proces alle ruimte te geven, zodat je moeiteloos en soepel het resultaat kan bereiken waar jij naar verlangt.

De Schatkaarten sessie is een gratis Skype sessie van 20 minuten waarin ik de kaarten voor je trek en samen met jou de kaarten uitleg. Zo kan jij je aandacht focussen en gebruik maken van de energie die op dit moment in je leven is. Dat maakt dat jij moeiteloos en met gemak grote stappen in je leven kan zetten. Grote stappen op jouw unieke pad, zodat jij het leven kan leiden waar jij naar verlangt. Want weet je, dat leven wacht al lang op jou.

Meer weggevers

Luisteren naar Binnen

Je innerlijke stem heeft je zoveel te vertellen over jezelf, de keuzes die je maakt, wat echt bij je past, enzovoort. Maar deze stem hoor je het beste in de stilte. Ik ben een half jaar lang op expeditie gegaan door te Luisteren naar Binnen. En jij kan daar de vruchten van plukken...

Lees meer Meer info

Blog Juweeltjes

De blogs en artikelen die ik schrijf geven waardevolle inzichten en handvatten die je kan toepassen in je eigen leven. Schrijf je in en ontvang de beste selectie uit mijn aanbod. Verder hou ik je via mijn Blog Juweeltjes op de hoogte van de belangrijkste activiteiten die op stapel staan bij Vidante en het Vidante Netwerk en natuurlijk van nieuwe content en aantrekkelijke aanbiedingen.

Lees meer Meer info

Live dagen

Wanneer je snel echt grote stappen wil maken zijn de live dagen een hele mooie keuze voor je. We gaan in klein gezelschap persoonlijk aan het werk. Geen mogelijkheden meer voor je hoofd om er tussen te gaan zitten, op deze dagen is jouw ziel aan het woord.

Lees meer Lees meer

Individuele begeleiding

Binnen de individuele begeleiding bied ik verschillende opties, net wat het beste bij jou past. Of dat nou een losse speciale sessie is, of een langduriger samenwerkingstraject. Samen overleggen we wat op dit moment het meest effectief is voor jou. Het leven waar jij naar verlangt wacht allang op jou.

Lees meer Lees meer

Online programma's

Op je eigen tijd, in je eigen tempo aan het werk met jouw Innerlijke Schatkamer. Door mijn verschillende online programma's leer jij alle kwaliteiten in jouw Innerlijke Schatkamer kennen en gebruiken. Je leert de ingangen herkennen en weet hoe jij jouw transformatie naar innerlijke vrijheid kan bewerkstelligen.

Lees meer Lees meer