menu

Vidante netwerk

Het Vidante netwerk. Een plek voor mensen die verbinding met elkaar maken vanuit oprechte belangstelling. Waar je samen kan delen, leren en groeien. We missen jou nog. Kom je ook?

Schrijf je nu in

Naar de netwerk pagina

Wil je het Vidante Netwerk graag uitproberen, maar weet je nog niet helemaal zeker of het echt bij je past? Schrijf je gewoon in! Wanneer je binnen een maand toch denkt niet goed op je plek te zijn, laat je dat mij via een mailtje weten. Ik schrijf je zonder gedoe weer uit en zorg dat je het abonnementsgeld weer teruggestort krijgt.

Het Vidante netwerk is voor mensen die op zoek zijn naar hun eigen kracht en doel in hun werk en hun verdere leven. Voor mensen die de oplossing van eventuele problemen of tegenslagen bij zichzelf zoeken, maar daar wel wat feedback en/of steun bij kunnen gebruiken. Het gaat over mensen die zich onder de gegeven omstandigheden kwetsbaar op durven te stellen. Maar ook mensen die oprechte belangstelling hebben voor anderen en hun successen en overwinningen graag willen delen. Voor ondernemers, mensen in loondienst, of mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of carrière.

Ken jij deze vragen:

  • wie ben ik eigenlijk, wat maakt mij nou uniek?

  • wat moet ik eigenlijk doen in mijn leven, wat drijft mij?

  • wat vind ik nou echt belangrijk, wie past er bij mij?

  • en hoe vind ik de antwoorden op deze vragen??????

Vragen, vragen...

Dit is een tijd van verandering. Een tijd waarin wij onszelf als mensen willen ontdekken. Ontdekken wie we ten diepste zijn en wat we daarmee kunnen doen in ons leven. Hoe we kunnen werken op een manier die echt bij ons past en ons energie geeft. Hoe we in contact zijn met onszelf en met mensen om ons heen die ons energie geven. Hoe we onze plek innemen in ons leven en de wereld.

En dat is nog niet zo makkelijk. Mijn eigen leven bijvoorbeeld is een grote zoektocht naar… juist, mijzelf. Ik ben al een tijdje op weg, ik ben al een eindje gekomen, maar ik ben nog niet aan het einde van mijn reis. En daar ga ik misschien ook wel nooit komen. En toch is dit de belangrijkste reis van mijn leven. Ik ben mijn eigen belangrijkste vriend en mijn eigen belangrijkste werk. En die reis heb ik lange tijd in mijn eentje gemaakt. Ik heb steeds andere mensen opgezocht om mij te vergezellen en steeds andere workshops, cursussen en opleidingen gevolgd die me verder konden helpen.

Je ziet momenteel de cursussen, coaches, workshops, community's, enzovoort als paddenstoelen uit de grond schieten. En ze zijn allemaal waardevol. Allemaal zijn ze in staat om jou en mij verder te helpen op onze weg. Maar het zijn er veel, ze stippen steeds een klein stukje aan en vaak kosten ze een hoop geld (dat ze best waard zijn, maar dat we niet allemaal los hebben slingeren). En ze beloven vaak dat je met het volgen van een webinar, een cursus, een workshop, het weet!!! Weet wat je moet doen om gelukkig te worden, weet wat je moet doen om van je passie je werk te maken, weet wie jij om je heen moet verzamelen om gelukkig te worden. En dat werkt niet. De zoektocht naar wie je bent en wat je doel in het leven is, is er een die lang kan duren, die stapje voor stapje gaat. Je blijft jezelf ontwikkelen….

Het antwoord...

En nu komt het. Het Vidante netwerk, waarvoor je op deze pagina hebt geklikt… Het Vidante netwerk is een netwerk van mensen die net als jij en ik op zoek zijn naar zichzelf en het doel in hun leven. Het is een verzamelplaats van ervaringen, van successen en dingen die niet gelukt zijn, van informatie die verzameld is en begeleiding die jij kan krijgen op jouw zoektocht. We bieden een netwerk, webinars, workshops, begeleiding, coaching, net wat jij nodig hebt voor jouw ontwikkeling. Je mag zo lang als je wil lid blijven en als het jouw doel niet meer dient, mag je ook opzeggen wanneer jij wilt.

De grote spil in het Vidante netwerk is ons online forum. Hier kan jij op je eigen tijd al je mede leden ontmoeten, je vragen en ervaringen posten en delen en reageren op wat anderen hebben gedeeld. Hier krijg je alle activiteiten te zien die we voor jou en met jou organiseren en waar jij als lid gratis bij kan zijn. Je kan hierbij denken aan live bijeenkomsten in je regio, of met mensen waar jij een bijzondere klik mee hebt, maar ook aan webinars over onderwerpen die jou speciaal interesseren.

Verder worden er workshops georganiseerd, waar jij als lid met korting aan kan deelnemen. Workshops over allerlei uiteenlopende onderwerpen die met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben. En jij kan invloed uitoefenen op de workshops die we gaan aanbieden. En het leuke is, hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting: deze kan wel oplopen tot 50%! En je kan korting krijgen op een persoonlijk begeleidingstraject van Vidante. Dat kan van mij persoonlijk zijn, maar ook van een van mijn samenwerkingspartners. Ik werk met verschillende professionals samen, we zoeken samen naar wat voor jou het beste werkt.

Abonnement

Het lidmaatschap van het Vidante netwerk is een abonnement. Het lidmaatschap kost je €12,00 per maand. Je krijgt ieder kwartaal een factuur van €36,00. Dat is inclusief btw. Dat geld wordt gebruikt om de kwaliteit en input binnen het netwerk te kunnen garanderen. Verder betalen we daar de software, de faciliteiten die we nodig hebben, de gasten, enzovoort van. Wanneer je je inschrijft kan je reageren, zelf een onderwerp inbrengen en meedoen aan bijeenkomsten of live webinars e.d. Je kan zo lang lid blijven als je zelf wilt. Het lidmaatschap is iedere maand opzegbaar. Wanneer je in de eerste maand van je lidmaatschap je toch niet zo thuis voelt bij het Vidante Netwerk als je gedacht had en je laat me dat binnen deze maand via een mailtje weten, schrijf ik je zonder gedoe uit en zorg dat je lidmaatschapsgeld wordt teruggestort. Wanneer je wel heel graag lid wil worden, maar het abonnementsgeld is een te hoge drempel voor je, neem dan contact met mij op. We kunnen dan kijken of we samen een oplossing kunnen vinden.

Wil je even persoonlijk contact, vul het contactformulier op de site in en ik bel je even voor verdere uitleg. Wil je je gewoon inschrijven zonder belletje, vul dan het online registratieformulier in.

Fijn dat jij er ook bij komt!

Schrijf je nu in