menu

Van Frustratie naar Creatie start

Dank je wel voor je inschrijving! Er wordt een mail naar je toegestuurd om je aanmelding te bevestigen. Mocht die mail niet direct verschijnen, kijk dan even in je spambox, of neem contact met mij op via manon@vidante.nl.

Ik heb een welkomstboodschap voor je opgenomen, het wachtwoord hiervoor is: welkombijVFNC

Ik heb er zin in om je te leren kennen en aan het werk te gaan met jouw leven vol vrijheid.

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk van start gaan. Je bent er aan toe om nu in beweging te komen en je leven te gaan leiden zoals jij dat graag wil: met vreugde, lichtheid, energie en vooral vrijheid. Zonder chronische vermoeidheid, burn-out, bore-out, of gewoon een onbestemd gevoel van zwaarte. En niet te vergeten: zonder vast te blijven zitten in patronen die je niet helpen, maar die je belemmeren te doen wat je echt graag wil doen. Klopt toch? Mooi! Dan gaan we snel aan het werk.

Om optimaal te kunnen starten wil ik graag een startgesprek met je inplannen. Voor mij een prachtige gelegenheid om je wat beter te leren kennen en een mooie manier om samen te kijken of het voor jou al helemaal helder is waar je mee aan het werk wil. Want vaak weet je wel goed te verwoorden wat je graag anders zou willen in je leven, maar weet je niet goed wat je zelf kan veranderen om dat te bereiken. En het is natuurlijk de bedoeling dat je het absolute maximale gaat halen uit deze cursus. Ik ga je in dit gesprek daarom ook helpen met het vinden van de beste mindset om de cursus voor jou te laten werken.

Het startgesprek is via skype en zal ongeveer drie kwartier duren. Ik zal jou allerlei vragen stellen en jij kan mij natuurlijk ook al jouw vragen stellen. Ik heb een voorbereidingsdocument gemaakt om me zorgvuldig te kunnen voorbereiden op ons gesprek. Klik op de link om het voorbereidingsdocument in te vullen. Wanneer jij deze lijst hebt ingevuld en opgestuurd naar mij, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor ons gesprek.

Tot snel!

Lieve groet,


Manon

Nogmaals de link naar het voorbereidingsdocument