menu

Schitterende Schatkamer Kerstactie

Happy 2017!

2017 belooft een super bijzonder jaar te worden. Een jaar waarin je een nieuw begin kan maken. Een jaar waarin je kan gaan aantrekken waar jij oprecht met je hart naar verlangt. Een jaar van vrijheid om te kiezen voor jouw hart en jouw verlangens.

Ben je er al helemaal klaar voor? Ga jij alles uit dit jaar halen wat erin zit? Sta jij aan het einde van het jaar vol verbazing te kijken naar wat er allemaal voor fantastische dingen zijn gebeurd? Ik ben er bijna klaar voor. Ik ga nog één extra ding doen om echt grote stappen te kunnen maken dit jaar. En jij kan helemaal GRATIS met me mee doen!

Juist in de komende drukke weken is het fijn om elke dag eventjes tijd te maken om je te focussen op jezelf. Even een momentje rust om te ontspannen en je creativiteit te laten stromen. Het hoeft je niet heel veel tijd te kosten, maar het is toch fijn in deze drukte je even terug te kunnen trekken met een speels opdrachtje helemaal voor jou alleen.

Wat gaan we doen?

In deze GRATIS mini-cursus gaan we aan het universum en aan jouw onderbewuste laten zien wat jij graag wil aantrekken, wil ont-wikkelen, wil ont-dekken in 2017. Want als we het laten zien, het fysiek maken, maken we het ook echt mogelijk! Is dat moeilijk? Nee, helemaal niet, het wordt leuk, even tijd voor jezelf in deze drukke weken en gewoon even spelen. We doen dat door een visionboard voor het komende jaar te maken. En niet zomaar een visionboard, maar eentje die helemaal gebaseerd is op wat jij het komende jaar in de wereld wil zetten.

Schatkamer

Iedereen heeft een verborgen schatkamer. Een prachtige innerlijke schatkamer waarin alle eigenschappen verborgen liggen die jij nodig hebt om het leven te leiden waar je echt naar verlangt. Ken je dat? Dat je soms vol bewondering om je heen kijkt naar mensen die het leven leiden wat jij ook graag zou willen? Die alles lijken te hebben wat daarvoor nodig is, terwijl jij nog nog zoveel lijkt te moeten leren of afleren?

Gelukkig is dat niet waar! Ook jij hebt what it takes! In de oefening van de Schatkamersessie doen we ook bij jou de deuren naar jouw innerlijke schatkamer wagenwijd open en zie jij dat je alles al in huis hebt om in vrijheid het leven te leiden wat jij graag wil. Het mag ont-wikkelt worden, het mag ont-dekt worden, maar het is er al wel.

De eerste vijftien mensen die zich voor deze mini-cursus aanmelden krijgen een live gratis Schatkamersessie van mij voor we echt van start gaan. Meer lukt niet in de tijd die we hebben. Hoor jij niet meer bij de eerste vijftien? Dat geeft niets, ik neem een video op waarin ik je stap voor stap door de oefening meeneem. Je komt er heus!

Visionboard

Wanneer we jouw innerlijke schatkamer hebben geopend en jij weet wat jij graag verder wil gaan ont-wikkelen,  ont-dekken en aantrekken in 2017, gaan we dat zichtbaar maken op een visionboard. Een visionboard is een collage van plaatjes, dingetjes uit de natuur, tekst, symbolen, en alles wat je verder nog kan bedenken en leuk vindt, waarin je uitdrukking geeft aan datgene wat je wil aantrekken. Dat wordt dus lekker spelen en knippen en plakken. Het maken van het visionboard is een enorm krachtige manier om jouw wensen in de wereld te zetten. Maar daarmee is het niet klaar. Wanneer jij jouw visionboard op een plek zet waar jij er elke dag naar kan kijken, zorg jij dat jouw wensen zich helemaal verankeren in jouw Zijn. Op die manier blijf je er mee bezig, je houdt je wensen levend en dat maakt dat je alles aantrekt en opmerkt dat je helpt om die wensen ook echt werkelijkheid te laten worden

Even praktisch

De mini-cursus gaat op 21 december van start. Op 27 december sluit ik de mini-cursus af met een uitgebreide life stream in de besloten Facebookgroep. In die week krijg je een aantal mails met opdrachten. Niet elke dag, dan heb je wat meer tijd tussendoor om op jouw tijd de opdrachtjes uit te voeren. Aan het einde van de week heb jij een geweldig, helemaal op jou afgestemd visionboard. En dan heb ik nog een hele leuke opdracht voor je om je ook echt te verplaatsen in wat jij op je vision board hebt beschreven. Ja, we moeten natuurlijk wel het onderste uit de kan halen nietwaar?

Hoe doe je mee?

Je kan je via onderstaand formulier inschrijven. Je krijgt dan een mail met alle praktische info. Via deze mail kun jij je ook aanmelden voor de besloten Facebookgroep.

En….. leuk, leuk, leuk, om ECHT helemaal vol voor dat nieuwe jaar te gaan, mag ik onder iedereen die zich inschrijft voor deze mini-cursus TWEE gloednieuwe handgetekende kalenders voor 2017 van Jenny Hoekstra verloten. Deze kalenders zijn echt NET uit en gaan als warme broodjes over de toonbank. Ik vind het dan ook ook echt heel fantastisch dat ik twee exemplaren mag verloten. Klik hier voor meer info over de kalender.