menu

Schatkamer Expeditie: op weg naar jouw Zielsverlangen

Jouw Zielsverlangen is de kern van jouw Innerlijke Schatkamer. Laten we samen op expeditie gaan om jouw Verlangen en je Missie te ontsluiten.

In de kern van ieders Innerlijke Schatkamer ligt een prachtig juweel. Het is een groot, prachtig juweel dat zachtjes glanst en zijn werk in jouw leven vaak ongemerkt doet. Iedereen heeft dit prachtige juweel en iedereen voelt de werking ervan. Maar niet iedereen is zich bewust van hoe dit juweel doorwerkt in alle gebieden van je leven. Hoe de werking van dit juweel voelbaar, merkbaar, onontkomelijk is in jouw hele leven.

Het werkt echt wonderbaarlijk. Ook als je je er niet bewust van bent. Maar wanneer je weet wat voor juweel dit is, dan werkt het minstens honderd keer zo krachtig. Wanneer jij dit juweel helemaal de ruimte geeft om zijn werk te doen en wanneer je er zelfs bewust mee gaat samenwerken, dan zijn de resultaten bijna ongelooflijk groot.

Dit juweel in de kern van jouw Innerlijke Schatkamer is jouw Zielsverlangen. Het verlangen waar jouw hele leven om draait. Datgene waar jij altijd, bewust of onbewust naartoe beweegt. Het ene moment doordat je voelt welke flow het met zich meebrengt wanneer jij jouw zielsverlangen helemaal de ruimte geeft. Het andere moment doordat je situaties om je heen creëert die je uitdagen om aan het werk te gaan met alle overtuigingen die tegen je verlangen in gaan. Flow en uitdaging werken in een ritme samen om jou steeds verder en verder te helpen. Om uiteindelijk jouw zielsverlangen te kunnen gebruiken voor je zielsmissie in je leven.

Wil jij mee op expeditie in jouw Schitterende Innerlijke Schatkamer? Ik ga een hele gave gratis week organiseren. Een week waarin je gaat leren wat jouw zielsverlangen is. Waar verlang jij meer naar dan wat dan ook naar in je leven? Welk doel streeft jouw ziel na door middel van jouw leven? Niets geeft liefde en vreugde zoveel ruimte als het leven van je zielsverlangen en je levensmissie.

Ik leer je het verlangen te (h)erkennen in je leven, je levensmissie een plek te geven in je leven, de drijfveren te zien die je helpen om je doelen te bereiken, je blokkades aan te kijken en in het licht te zetten en de kwaliteiten te zien die je helpen en de kwaliteiten te zien die er om vragen ont-dekt te worden. Zodat jij na deze week:

 • je iedere dag liefde en vreugde kan ervaren.

 • weet welke keuzes de juiste voor jou zijn.

 • je nooit meer hoeft te twijfelen of je wel op het juiste pad bent.

 • je met veel meer energie je leven leeft.

 • je jouw prachtige (levens)werk een enorme boost geeft.

 • je je succesvol voelt in alles wat je doet omdat het echt bij jouw past

Wat we gaan doen om jouw Zielsverlangen echt alle ruimte te geven die het verdient heeft:

 • Ik laat je zien welke wegwijzers jij kan volgen om te ontdekken wat jouw Zielsverlangen is
 • Ik leer je hoe je ruimte kan maken in je energie en in je lichaam om je Zielsverlangen helemaal te laten stromen
 • We gaan op bezoek bij je Hogere Zelf om te leren wat jouw Zielsverlangen precies inhoudt. Welk gevoel, welke woorden, welke uitingen horen er voor jouw bij?
 • Ik laat je zien hoe je jouw belangrijkste hulpmiddel kan gebruiken bij het manifesteren van jouw Zielsverlangen in je leven
 • We gaan op zoek naar die kwaliteiten in je Innerlijke Schatkamer die aandacht nodig hebben om nog verder te ont-dekken
 • Je gaat voelen en ervaren wat het resultaat is wanneer je het werk doet en je jouw Zielsverlangen de vrijheid geeft
 • Ik laat je zien wat je kan doen om altijd te zien met welke processen je op onbewust niveau bezig bent, zodat jij altijd de ruimte hebt om nog verder te groeien en te ontwikkelen

Gun jij jezelf ook al die ingangen jouw mooie Innerlijke Schatkamer in? Gun jij jezelf het leven, de liefde voor jezelf, de vreugde van het leven van je mooiste verlangen? Geef je dan op voor de gratis Online Schatkamer Expeditie: op weg naar jouw Zielsverlangen. We starten op 29 mei 2017. Doe je mee? Schrijf je dan in via onderstaande knop.

Ik heb er zin in om je te ontmoeten!