menu

Meditatie

Week 25: Jouw levensstroom

Iedereen heeft een eigen weg te gaan in zijn of haar leven. We zijn als mensen allemaal verschillend en doen dan ook allemaal verschillende dingen. Ja, natuurlijk doen we als mensen ook heel veel hetzelfde, maar binnen die overeenkomsten liggen dan alsnog al die unieke verschillen.

Lees meer Lees verder

Week 24: Kijken naar binnen

Deze week een combinatie tussen een visualisatie en een meditatie. Kijken naar binnen in een intens contact met je onderbewuste en de energie die hier is om jou te helpen. Welke beelden zie je? Welk gevoel krijg je?

Lees meer Lees verder

Week 23: Maak je los van oude patronen

Het lijkt wel alsof iedereen op het moment door woelige tijden gaat. Ik hoor het om me heen, ik lees erover, ik zie het gebeuren. Vanmorgen nog, las ik over de ‘energetische storm’ die de laatste weken heeft gewoed. De een beleeft het heel intens, de ander wat rustiger, maar eerlijk gezegd ken ik op dit moment niemand die niet op wat voor manier dan ook onrust beleefd in zijn of haar leven.

Lees meer Lees verder

Week 22: Wind en Water

Ben jij al helemaal klaar voor de lente? Is het lang genoeg winter geweest? De tijd van introversie maakt langzaam plaats voor het seizoen van de extraversie. Maar eerst mag er een voorjaarsschoonmaak door onze energie heen. Even wat losgekomen ballast uit ons systeem verwijderen.

Lees meer Lees verder

Week 21: Onvoorwaardelijke liefde

Onvoorwaardelijke liefde. Bestaat dat? Ik moet eerlijk zeggen dat ik er altijd naar heb gezocht. Onvoorwaardelijke liefde is voor mij de ultieme liefde die voor verbinding en onvoorwaardelijke acceptatie zorgt. En daar legt dit verlangen mijn behoefte bloot. Acceptatie, erkenning, liefde no matter what.

Lees meer Lees verder

Week 20: Alles wat ik nodig had

Deze week een korte meditatie tekst. Luister hem heel rustig, laat hem maar binnenkomen. Hij is kort, maar heel erg krachtig. Ik spreek hem twee keer voor je in. De eerste keer om de woorden te horen, de tweede keer om de woorden te voelen.

Lees meer Lees verder

Week 17: vergeef jezelf

Wanneer je iemand bent die net zoals ik zichzelf heel lang heeft vastgehouden in strenge regels voor jezelf, dan werkt niets zo bevrijdend als jezelf vergeven. En dat kun je op heel veel verschillende manieren doen. Een eenvoudige manier voor lekker thuis is in een visualisatie.

Lees meer Lees verder