menu

Inschrijven expeditie

Ik heb iets heel spannends gedaan. Ik ben een half jaar lang op expeditie gegaan door te Luisteren naar Binnen. En jij kan daar de vruchten van plukken...

Luisteren naar Binnen

Een half jaar lang heb ik elke week een visualisatie, of een geleide meditatie voor je opgenomen. Jij krijgt dus een verzameling van 26 audio's, waar jij mee kan Luisteren naar Binnen. Wat heeft jou innerlijke stem, jouw zielenstem je allemaal te vertellen? Wat wil je onderbewuste je graag meegeven aan inzichten, informatie, ontwikkelingen, groeiprocessen, enzovoort?

Ik heb in dit half jaar iedere week geluisterd naar mijn inspiratie. Er zitten korte mediaties tussen en wat langere visualisaties, er zitten heerlijke luister audio's tussen, maar ook uitnodigingen om te mediteren terwijl je gewoon doet wat je in je dagelijks leven doet. Jij kiest wat het beste bij je past.

Het was best een hele klus om een half jaar lang, iedere week weer mij helemaal te focussen op mijn inspiratie, de audio, het verhaal erbij en te publiceren. Maar het was alle moeite waard. Het is een hele mooie tocht geweest, samen met de mensen die zich hadden ingeschreven en nu ligt er een waardevolle verzameling, speciaal voor jou.

Ik wens je heel veel plezier met Luisteren naar Binnen en laat je me weten wat je er aan hebt?