menu

Van frustratie naar creatie

Van Frustratie naar Creatie is een 12 weekse cursus die jou helpt om een LEVEN vol vrijheid te creëeren. Ik help je om in vrijheid helemaal te gaan staan voor wie jij diep van binnen bent en te kiezen voor het moeiteloze leven waar jij naar verlangt. 

Lees meer Direct inschrijven

Hier is wat Franka over Van Frustratie naar Creatie zegt:

Lieve Manon,

Wat heb ik de afgelopen weken Genoten door de flow die ik in mezelf begon op te merken toen ik mijn Frustratie om begon te buigen naar Creatie.

Iedere week werd ik door je prachtige audio's weer een stap verder mee genomen op het pad naar mezelf. Samen hebben we bij de start door middel een heel prettig skype gesprek mijn doel voor deze cursus verhelderd en de opdrachten die volgden hebben er stuk voor stuk aan bij gedragen dat er processen in mezelf op gang zijn gekomen. Alles hangt met elkaar samen en vloeit moeiteloos in elkaar over. Niets van wat je doet, staat op zichzelf en je hebt er een prachtig geheel van weten te maken.

Ik heb je leren kennen als een lieve, wijze en oprechte vrouw die vanuit haar kern kan kijken naar de wereld en mensen om haar heen. Ik geloof niet in toeval, dus het feit dat ik bij jou deze prachtige lessen heb mogen leren en uitdiepen is niet voor niets geweest. Ik gun het anderen dan ook zeker om deel uit te mogen maken van je prachtige netwerk en hun eigen pad te mogen gaan bewandelen met behulp van deze prachtige lessen die je deelt. 

Liefs Franka

Ik vind het echt heel bijzonder om op deze manier mijn kennis, mijn ervaring en mijn inzichten door te mogen geven.

Hoe geweldig zou het zijn als jij...

 • Elke dag opstaat met het gevoel hebben dat jij jouw allerbeste leven leidt.
 • Iedere dag voelt dat je meer dan genoeg energie hebt om te doen wat jij wil.
 • Jij zin hebt in je dag.
 • Jij echt kiest voor het leven dat je leidt.
 • Jij je vrij voelt in wie je bent en wat je met jouw leven doet.
 • Je elke dag voelt dat je een verschil maakt in de wereld.
 • Jij je altijd verbonden voelt met de mensen van wie je houdt en die belangrijk voor je zijn.
 • Je elke dag iets doet wat je een beetje spannend vindt, gewoon omdat je graag groeit.
 • Je iedere dag de vrijheid voelt om te kiezen voor wat jij echt belangrijk vindt.
 • Jij voelt dat jij en jouw leven de moeite waard zijn.

En, is dit jouw leven? Kan jij dit elke dag zeggen? Of ervaar jij je werkelijkheid toch net even anders? Lees dan vooral verder.

Denk jij dat je heel veel moet veranderen en leren om daar te komen?

Voelt het alsof zo’n leven niet voor jou is weggelegd?

Voel je niet genoeg vrijheid om echt voor jezelf te kiezen?

Voel je niet genoeg energie om ook maar iets te veranderen?

Voel je je gefrustreerd omdat je gewoon niet weet waar te beginnen?

Ik snap het wel, maar het is echt niet nodig! In de online cursus Van Frustratie naar Creatie ga je namelijk leren om de keuzes te maken die jou echt verder helpen om het leven te creëren waar je naar verlangt. Van overleven naar uitbundig leven. En dat ga je zelf doen. Ik neem je stap voor stap mee. 

En dat ga je niet doen door van alles te moeten verbeteren aan jezelf.

Wat gaan we doen?

Ik ga je meenemen naar wat er binnenin jou allemaal voor mogelijkheden en kansen liggen om je leven mooi te maken. Om energie toe te laten in je leven. Ik weet dat er prachtige talenten in jou zitten waarmee jij precies kan doen wat je echt heel graag wil. Ik weet dat je nu al precies goed toegerust bent om voor je vrijheid te kiezen, om voor jezelf te kiezen, om voor dat prachtige leven van jou te kiezen. En dat ga ik jou ook laten zien! Je gaat zelf beseffen welke schatten jij allemaal in je hebt om het echt anders te gaan doen.

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, of tot wat je altijd verteld is, hoef je daar zelf niet voor te veranderen. Je hoeft echt niet meer te leren (of juist af te leren) voordat jij in staat bent om voor dat leven te kiezen wat nu nog als droom voelt. Je bent echt helemaal goed en af zoals je nu bent. We gaan in Van Frustratie naar Creatie dan ook helemaal niet bezig met de vraag hoe jij bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen kan gaan krijgen, of hoe je minder vaak in je valkuilen kunt gaan stappen. Dat is namelijk helemaal niet belangrijk! Dan doe je net alsof zelfvertrouwen iets is wat je van buitenaf moet leren. Dus wat je nu nog niet hebt. En dat heb je wel! Je valkuilen zijn ook helemaal geen belemmeringen om te doen wat je wil doen. Dat denk je alleen maar. Ze zijn juist ongelooflijk waardevol voor je. Je hoeft het alleen maar te leren zien. In deze cursus ga je echt anders leren kijken naar jezelf. Doordat je anders kijkt, maak je andere keuzes. Omdat je andere keuzes maakt krijg je andere resultaten. En van die resultaten leer je weer wat je volgende stap kan zijn. En zo ga jij stap voor stap uit de frustratie, naar de creatie van jouw droomleven.

Voor wie is deze cursus

Misschien heb je altijd het gevoel dat je te weinig energie hebt om je leven fijn in te richten. Misschien heb je het gevoel dat je dwars gezeten wordt door andere mensen die voor jou bepalen wat jij kan of mag doen.  Misschien heb je het gevoel dat je nog lang niet klaar bent om echt voor jezelf te kiezen in je leven. Misschien heb je het gevoel dat je het niet waard bent om een leven vol vreugde te creëren. 

Deze cursus is echt voor jou wanneer je er klaar mee bent om vast te zitten in die frustraties over je leven. Deze cursus is precies de juiste voor jou wanneer je bereid bent om het heft in eigen handen te nemen en om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf. Als jij begrijpt dat wanneer je in jezelf en jouw eigen vrijheid investeert, dat je dan juist een heel liefdevolle keuze maakt voor iedereen in je omgeving.

Deze cursus is niet voor jou wanneer je niet bereid bent om de verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf. Wanneer je liever naar anderen wijst, dan dat je kijkt naar wat jij zelf kan doen. Wanneer je denkt dat het leven niet eerlijk is, of jou niet geeft wat je nodig hebt.

Echt, je hoeft nog niets helder hebben om heel veel waarde uit deze cursus te kunnen halen. Je hoeft nog niet te weten wat je wil in je leven of hoe je dat aan wil pakken. Je moet er alleen wel van overtuigd zijn dat de antwoorden in jou te vinden zijn. Ook al zie je ze nog niet, ook al heb je nog geen idee waar je ze moet vinden, je weet dat je naar binnen moet gaan om je eigen geluk, je eigen energie, je eigen droom-leven te vinden. En dat is precies wat we in Van Frustratie naar Creatie gaan doen.

Hoe gaan we het doen?

Van Frustratie naar Creatie is opgebouwd uit vijf stappen:

L(eren)

 • module 1: het verhaal dat je jezelf vertelt.
 • module 2: jouw valkuilen hebben een gouden randje.

E(rkennen)

 • module 3: de symbolische familie.
 • module 4: de Wijsheid van Kinderen.

V(erbinden)

 • module 5: zeg JA tegen je leven!
 • module 6: met wie jij je omringt...

E(igen-wijsheid)

 • module 7: wat je dromen je vertellen.
 • module 8: Je wijze van binnen.

N(aar buiten)

 • module 9: jouw grootste visie.
 • module 10: maak een commitment aan jezelf.

Elke stap bestaat uit twee modules, die je elke week toegestuurd krijgt via de mail. Bij elke module hoort een praktische opdracht waarmee je in de praktijk kan brengen wat je geleerd hebt. Bijgevoegd bij de modules zitten elke keer een waardevolle audio (bijvoorbeeld met achtergrondinformatie of een visualisatie) en een super handig werkblad waar je direct mee aan de slag kan.

We beginnen de cursus met een persoonlijk Skypegesprek, gewoon met z’n tweeën. In dat gesprek gaan we precies de juiste mindset voor jou creëren, zodat jij het maximale uit de cursus kan halen.  We eindigen ons gezamenlijke proces ook weer met een persoonlijk gesprek. In dat gesprek krijg jij precies helder wat je kan doen om alles wat je hebt geleerd in de weken dat je Van Frustratie naar Creatie hebt gevolgd, ook mee te nemen in je dagelijks leven, zodat er echte veranderingen kunnen plaatsvinden.

Wat heb je geleerd

 • Jij weet precies waar jouw energie van gaat stromen. Je weet wat je energie geeft en wat energie van je neemt. Daar kan je bewuste keuzes in maken.
 • Jij krijgt met deze cursus de tools in handen om je leven in te kunnen richten zoals jij dat wil.
 • Je leert in deze cursus hoe jij je valkuilen voor je kan laten werken in plaats van tegen je.
 • Je maakt weer contact met je speelsheid, met jouw creativiteit. Dat gaat je energie opleveren!
 • Je leert wie je echt bent en dat jij zo ontzettend de moeite waard bent om een mooi leven voor te creëren.
 • Je leert te werken met alles wat jij in je hebt en dat dat genoeg is voor alles waar jij echt met heel je hart naar verlangt.
 • Je leert gebruik te maken van jouw eigen-wijsheid. Dat is een kompas waar jij altijd op kan vertrouwen.
 • Je leert jezelf te zien voor wat je waard bent. In al jouw prachtige, krachtige glorie.
 • De wereld is zoveel mooier met alles wat jij vanuit jouw kracht te bieden hebt.

Deze cursus is goud waard. Dat zeg ik heel onbescheiden, maar daar geloof ik echt in. Wanneer jij het toelaat verandert deze cursus de manier waarop jij leeft helemaal. Misschien niet eens in praktische zin. Maar je zal andere keuzes gaan maken. Die keuzes kunnen klein zijn of groot. Dat ligt er maar net aan waar jij en jouw leven behoefte aan hebben. Andere keuzes leiden tot andere resultaten. Resultaten waar jij zelf voor kiest. Waar jij zeggenschap over hebt. Onafhankelijk van wie of wat dan ook, kies jij voor jouw leven. Jij kiest met wie je dat leven wil delen en voor wie jij gelukkig wil zijn. Voor wie jij de beste versie van jezelf wil zijn. Omdat jij dat verdient, maar je geliefden om je heen verdienen die beste versie van jou ook.

Wat is je investering

Deze cursus is dus goud waard. Maar ik ga er geen goud voor vragen. Ik wil deze cursus namelijk juist voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Omdat ik het iedereen gun om te zien hoe prachtig ze zijn. Omdat ik het jou echt uit het diepste van mijn hart gun om dezelfde kracht, hetzelfde vertrouwen in jezelf te voelen als ik dat doe.

Daarom heb ik  Van Frustratie naar Creatie zo goedkoop mogelijk gehouden. En wat houdt dat in? Dat houdt in dat jij deze cursus van 10 weken kan doen voor slechts € 247,- excl btw.

Dat is dus inclusief:

 • 2 keer een skypegesprek met mij persoonlijk
 • 10 waardevolle modules, verdeeld over 5 stappen
 • 10 keer een mail met extra info of voorbeelden bij de modules
 • 10 audio’s met verdiepende info en/of krachtige visualisatie om echt contact met je onderbewuste te maken
 • 10 super praktische werkbladen om wat je wil creëren ook echt fysiek in de wereld te zetten
 • een geweldige facebookgroep voor degenen die dat willen, waarin ik actief ben, maar waarin jullie elkaar ook kunnen ondersteunen

Ik bied ook een VIP versie aan. Deze VIP versie bied ik aan voor slechts € 447,- excl btw. In deze VIP versie krijg je:

 • 2 keer een skypegesprek met mij persoonlijk aan het begin en einde van de cursus
 • 10 waardevolle modules, verdeeld over 5 stappen
 • 10 keer een mail met extra info of voorbeelden bij de modules
 • 10 audio’s met verdiepende info en/of krachtige visualisatie om echt contact met je onderbewuste te maken
 • 10 super praktische werkbladen om wat je wil creëren ook echt fysiek in de wereld te zetten
 • een geweldige facebookgroep voor degenen die dat willen, waarin ik actief ben, maar waarin jullie elkaar ook kunnen ondersteunen
 • EN nog drie persoonlijke gesprekken (via Skype) met mij tussen de stappen door om de modules echt HELEMAAL eigen te kunnen maken. Dit zal een enorm verschil maken wanneer je echt het onderste uit de kan wil halen. En ik kan je alvast verklappen dat een van die extra persoonlijke gesprekken een helemaal op jou afgestemde droomanalyse is. Iedere keer weer zo bijzonder!

Ik weet eerlijk gezegd niet hoe lang de prijs zo laag zal blijven. Voor nu voelt hij echt heel goed voor mij, maar ik weet nu al dat hij eigenlijk veel meer waard is. Dus, mocht je de kriebels voelen, mocht je voelen dat Van Frustratie naar Creatie niet voor niets op je pad is gekomen, doe jezelf dan een plezier en vraag hem snel aan. 

Voel je de JA, aarzel dan niet. Wees dan van harte welkom en ik kijk er echt naar uit om kennis met je te maken.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer daarover lees je in onze privacy verklaring.

Individuele begeleiding

Binnen de individuele begeleiding bied ik verschillende opties, net wat het beste bij jou past. Of dat nou een losse speciale sessie is, of een langduriger samenwerkingstraject. Samen overleggen we wat op dit moment het meest effectief is voor jou. Het leven waar jij naar verlangt wacht allang op jou.

Lees meer Lees meer

Online programma's

Op je eigen tijd, in je eigen tempo aan het werk met jouw Innerlijke Schatkamer. Door mijn verschillende online programma's leer jij alle kwaliteiten in jouw Innerlijke Schatkamer kennen en gebruiken. Je leert de ingangen herkennen en weet hoe jij jouw transformatie naar innerlijke vrijheid kan bewerkstelligen.

Lees meer Lees meer

Live dagen

Wanneer je snel echt grote stappen wil maken zijn de live dagen een hele mooie keuze voor je. We gaan in klein gezelschap persoonlijk aan het werk. Geen mogelijkheden meer voor je hoofd om er tussen te gaan zitten, op deze dagen is jouw ziel aan het woord.

Lees meer Lees meer