menu

Schatkamer Opstellingen

Hoe zou het zijn om je belemmerende patronen te doorbreken

zodat jij echt je ideale leven kan gaan leiden

Lees meer Direct inschrijven

Ken jij ook dat gevoel? Dat je steeds vastloopt in bepaalde patronen? Dat je steeds in dezelfde valkuilen stapt, ondanks dat je je zo had voorgenomen om dat niet meer te doen? Dat je wel graag dingen anders zou willen doen, maar dat het om de een of andere manier niet lukt om echt iets te veranderen? Dat je steeds vol goede moed weer andere keuzes maakt, om wat voor reden dan ook weer opgeeft voor je hebt bereikt wat je graag zou willen? Dat je je valkuilen echt wel ziet, maar dat de automatische reactie gewoon geen ruimte laat om iets anders te doen?

Zou het niet echt heel fijn zijn als:

 • je de patronen die je belemmeren in je leven helder ziet en je er eindelijk uit kan stappen

 • jij eindelijk echt die automatische patronen in je leven kan doorbreken waar jij dat wil

 • je echte, duurzame verandering kan aanbrengen in je leven

 • je je valkuilen voor eens en voor altijd links kan laten liggen

 • je de vrijheid kan voelen om die keuzes te maken die goed voor je zijn

Opstellingen

Het werken met opstellingen is een bijzondere en krachtige methode om onderzoek te doen naar onderliggende krachten die doorwerken in bijvoorbeeld belemmerende patronen waar mensen in vast komen te zitten. De methode dringt snel door tot de kern van een probleem of belemmerend patroon en is daardoor heel snel en effectief. Door het werken met een opstelling krijg je informatie aangereikt vanuit het zogenaamde ‘Wetende Veld’. Een opstelling werkt altijd lang en diep door in je leven.

Om jou ook toegang te geven tot deze bijzondere en effectieve methode die helemaal aansluit bij al mijn werk heb ik de Schatkamer Opstellingendag ontwikkeld. In deze dag maken we jouw belemmerende patronen zichtbaar en vrij door de betrokken delen van jouw Innerlijke Schatkamer op te stellen. Dat kunnen zowel kwaliteiten, schaduwkanten, wensen als personen zijn.

Resultaten van de Schatkamer Opstellingendag:

 • je krijgt je informatie vanuit het wetende veld, waardoor je hoofd erbuiten blijft

 • je ziet wat er echt aan de hand is in je leven

 • je dringt door tot de kern van het probleem

 • je ziet wat jij kan doen om je energie weer te laten stromen

 • je hebt eindelijk het onderliggende patroon zichtbaar

 • je hebt direct toegang tot de energie van het probleem

 • je hebt direct toegang tot de energie van de oplossing

 • je hebt maar weinig tijd nodig om echte verandering in gang te zetten

 • je brengt beweging in vastzittende energie

 • je herkent hoe je zielsverlangen vastzit in het patroon

 • je kan je zielsverlangen weer ruimte geven

 • je laat je energie weer stromen

 • je ziet hoe jij altijd de informatie kan halen die je nodig hebt

 • je voelt een enorme vernieuwde energie in je leven

 • de verandering in jou werkt door in je omgeving


 

De Schatkamer Opstellingendag

De Schatkamer Opstellingendag is een dag waarbij we met maximaal 4 deelnemers aan het werk gaan om de patronen die je tegenhouden in je leven zichtbaar te maken en ruimte en beweging in de energie te creëren.

We starten samen met je intentie of focus voor de dag te zetten. Daarna help ik je door middel van een aantal kleine oefeningen om contact te maken met de taal van jouw lichaam en het verbinden van de energie van de groep. En dan gaan we aan de slag met de eerste vraag.

Iedere deelnemer brengt zijn of haar eigen vraag is en neemt eventueel deel in de opstelling van de anderen als representant. Het mooie is dat representant zijn evenveel effect op jou en je energie kan hebben als je ‘eigen’ opstelling. Je bent dus de hele dag met elkaar aan het werk, maar tegelijk ook echt helemaal voor jezelf. Ik ben als begeleider bij je in het Veld en daarbuiten. Ik help je van te voren je vraag te verhelderen of aan te scherpen. Ik help je ook om de onderdelen van het belemmerende patroon die we willen opstellen uit de vraag te filteren.

Wanneer alle vragen opgesteld zijn, sluiten we de dag en de energie samen weer af. Je krijgt van mij nog een aantal tips en aandachtspunten voor thuis, zodat je kan herkennen wat er kan gebeuren in je leven.

Maike heeft onlangs een opstellingendag van mij meegemaakt en schreef het volgende

“Op een bijzondere manier kwam ik in aanraking met Manon en haar opstellingen. Eerder al had ik verschillende opstellingen ondergaan, ik wist hoe het werkte. De opstelling die Manon deed ging voor mijn gevoel veel dieper. Ik wist wat dingetjes over mijn geboorte en wilde hier specifiek naar kijken omdat dit voor mijn gevoel aan de wieg stond van mijn angst voor afwijzing en het mezelf niet volledig kunnen omarmen. Ik wil mijn eigen beste vriendin kunnen zijn en miste iets in mijn eigen basis.

Tijdens de opstelling is heel veel verduidelijkt en aangeraakt. Ook dat ik erna representant was in het stukje van een ander verhelderde nog meer. Het voelt alsof ik nieuw ben en nu echt aan mijn basis kan werken, waar ik dit voorheen niet kon. Een life chanching ervaring dus!

Manon is rustig, krachtig, aanwezig in het krachtveld zonder storend te zijn, ze helpt je te zien wat er gezien mag worden.”

Jouw investering

De investering voor de Schatkamer Opstellingen dag is €175,- excl. btw (dat is € 211,75 incl. btw). Hiervoor krijg je een magische dag waarin echt transformaties kunnen ontstaan. Mocht je de Schatkamer Opstellingendag in combinatie met het online Schatkamer Sleutels programma volgen, dan krijg je een leuke korting. Jouw dag kost dan slechts €149,- excl. btw (dat is 180,- incl. btw).

Houd de agenda in de gaten voor de opstellingendagen.

Voel je de JA? Voel je dat deze dag je de transformatie gaat brengen waar je al zolang naar op zoek bent? Schrijf je dan via onderstaand formulier in. Laat even weten welke datum je voorkeur heeft. Mocht deze specifieke datum om wat voor reden dan ook niet lukken, dan neem ik even contact met je op om andere opties te bespreken. 

Mocht je nog vragen hebben over de Opstellingen methode, of over of deze methode geschikt is voor jou, neem dan gerust contact met me op. Je kan altijd even een mailtje sturen naar manon@vidante.nl.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer daarover lees je in onze privacy verklaring.

Individuele begeleiding

Binnen de individuele begeleiding bied ik verschillende opties, net wat het beste bij jou past. Of dat nou een losse speciale sessie is, of een langduriger samenwerkingstraject. Samen overleggen we wat op dit moment het meest effectief is voor jou. Het leven waar jij naar verlangt wacht allang op jou.

Lees meer Lees meer

Online programma's

Op je eigen tijd, in je eigen tempo aan het werk met jouw Innerlijke Schatkamer. Door mijn verschillende online programma's leer jij alle kwaliteiten in jouw Innerlijke Schatkamer kennen en gebruiken. Je leert de ingangen herkennen en weet hoe jij jouw transformatie naar innerlijke vrijheid kan bewerkstelligen.

Lees meer Lees meer

Live dagen

Wanneer je snel echt grote stappen wil maken zijn de live dagen een hele mooie keuze voor je. We gaan in klein gezelschap persoonlijk aan het werk. Geen mogelijkheden meer voor je hoofd om er tussen te gaan zitten, op deze dagen is jouw ziel aan het woord.

Lees meer Lees meer