menu

Schatkamer Droomsessie

Weet je wat zo mooi is?

We zijn allemaal, op onze eigen manier, op weg naar onze Grote Schatkamer Dromen. 

Lees meer Direct inschrijven

Je weet wel, die dromen die we diep van binnen voelen, waar we echt oprecht naar verlangen, maar die eigenlijk nog een beetje buiten ons bereik voelen. Of soms niet een beetje buiten ons bereik, maar helemaal ver buiten ons bereik.  

En toch zijn we allemaal, op onze eigen manier, op weg naar de vervulling van deze verlangens en onze Schatkamer Dromen. Want het leven waar jij naar verlangt ligt allang op jou te wachten. Misschien heel geduldig, misschien ook wel met wat haast: Kom nou! Toe nou! Laat me nou toe!

En daar loopt het vast. Want hoe doe je dat? Je Grote Schatkamer Dromen toelaten? Je hebt het je hele leven weten te vermijden om ze toe te laten. Anders had je nu je dromen inmiddels wel gerealiseerd. Wellicht ben je zelfs wel vergeten wat jouw grote Schatkamer Dromen zijn. Weet je eigenlijk niet meer zo goed wat het nou precies is waar je naar verlangt. Iets met geluk en genoeg geld en liefde, maar echt concreet is het niet. Dus hoe laat je dat toe?

Als je alles met je hoofd kon bedenken had je het allang gedaan. Laten we eerlijk zijn: je hebt alle moois in het leven allang eens gewenst.

 • Ik wilde dat ik eindelijk eens echt gelukkig zou zijn

 • Ik wilde dat ik nou eindelijk eens genoeg geld zou hebben

 • Ik wilde dat ik eindelijk echte liefde zou kunnen ervaren

 • Ik wilde dat ik een echte, waardevolle bijdrage zou kunnen leveren aan de wereld

 • Ik wilde dat ik gewoon kon opstaan en zin in de dag kon hebben

 • Ik wilde dat ik maar gewoon zou durven doen wat ik echt wil]

 • Ik wilde maar dat ik echt mezelf zou kunnen zijn

 • Ik wilde dat mijn bedrijf ging lopen

 • Ik wilde dat ik een succes zou kunnen zijn

 • Ik wilde maar dat ik zou durven

 • Ik wilde maar dat ik het waard zou zijn

 • Ik wilde maar dat ik het vertrouwen kon hebben

Maar alleen gedachten en wil zijn gewoon niet genoeg. De wens moet vanuit je tenen, vanuit je hele energie komen. En die maken echt wel gebruik van je hoofd, maar ze zetelen niet in je brein. Echt Groot Wensen doe je met je ziel en je zielsverlangen.

Iedere nacht wordt jij geholpen om de weg van je ziel te volgen. Iedere nacht krijg jij informatie over wat er bij jou speelt, welke stappen je te zetten hebt, wat je aandacht mag geven zodat je kan groeien, helen, in jouw volledige potentieel kan gaan gaan staan. Je dromen vertellen je liefdevol wat je mag doen, waar je op mag letten, wat jou echt verder gaat helpen op weg naar jouw Schatkamer Dromen.

Omdat ik ook mijn Schatkamer Dromen droom, omdat ik heel veel droom de laatste tijd, met mooie boodschappen en vooral: Omdat ik het jou zo gun om je zielsverlangen alle ruimte te geven, heb ik een super aanbod voor je.

Ik heb een heel voordelig, aanbod voor je, om de taal van je dromen echt te leren verstaan en om helder te krijgen waar jij de komende tijd je aandacht op mag richten om jouw Schatkamer Dromen alle ruimte te geven. Ik bied via Skype (of live, als je in de buurt bent) een droomanalyse en een kaartlegging aan. In ongeveer anderhalf uur gaan we uitgebreid in op een droom of een droom fragment en ik trek een drie- kaart- legging voor je. Verder leer ik je een eenvoudige methode om zelf naar je dromen te kunnen kijken, zodat je ook de volgende nachten aan het werk kan.

Dus wil jij:

 • je volgende stappen in je leven helder krijgen

 • weten wat jouw dromen je te vertellen hebben

 • de liefdevolle boodschappen een plek geven in jouw Innerlijke Schatkamer

 • gebruik maken van jouw eigen-wijsheid

 • kortom, jouw Zielsverlangen Dromen de ruimte geven om zich te manifesteren in je leven 

Laat het me dan snel weten! Dan gaan we samen aan de slag!

En dan krijg je:

 • een uitgebreide droomanalyse, waarbij ik je in een visualisatie begeleid naar jouw speciale eigen droombeelden interpretatie

 • een kaartlegging van de situatie zoals hij nu is, de acties die je kan doen, en de uitkomst wanneer je het proces de ruimte geeft

 • een methode om zelf met je dromen aan de slag te gaan, zodat jij de speciale, unieke en persoonlijke boodschappen uit je dromen kan halen

De investering voor deze droomanalyse, de kaartlezing en de uitleg van de methode waar jij zelf mee aan de slag kan, is €97,- excl. btw, voor anderhalf uur intensief samenwerken.

En mocht je nou heel veel moeite hebben om je dromen te onthouden, download dan mijn gratis Schatkamer Droomdagboek, dan leer ik je eerst hoe je jouw dromen de ruimte kan geven om hun boodschappen door te geven. Geef dan wel de komende twee weken aan dat je gebruik wil maken van de Schatkamer Droom aanbieding. Vertrouw er maar gerust op dat je met een paar simpele aanwijzingen droom materiaal kan verzamelen.

Schrijf je hieronder in, dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer daarover lees je in onze privacy verklaring.

Individuele begeleiding

Binnen de individuele begeleiding bied ik verschillende opties, net wat het beste bij jou past. Of dat nou een losse speciale sessie is, of een langduriger samenwerkingstraject. Samen overleggen we wat op dit moment het meest effectief is voor jou. Het leven waar jij naar verlangt wacht allang op jou.

Lees meer Lees meer

Online programma's

Op je eigen tijd, in je eigen tempo aan het werk met jouw Innerlijke Schatkamer. Door mijn verschillende online programma's leer jij alle kwaliteiten in jouw Innerlijke Schatkamer kennen en gebruiken. Je leert de ingangen herkennen en weet hoe jij jouw transformatie naar innerlijke vrijheid kan bewerkstelligen.

Lees meer Lees meer

Live dagen

Wanneer je snel echt grote stappen wil maken zijn de live dagen een hele mooie keuze voor je. We gaan in klein gezelschap persoonlijk aan het werk. Geen mogelijkheden meer voor je hoofd om er tussen te gaan zitten, op deze dagen is jouw ziel aan het woord.

Lees meer Lees meer