menu

Halfjaartraject

Je wil zo graag het leven leiden wat echt bij je past. Waar je gelukkig van wordt. Maar op de weg daar naartoe wordt je behoorlijk uitgedaagd. Je krijgt precies datgene wat jou het beste dient. Wil jij dat ook leren zien? Dan kunnen we samenwerken.

Lees meer Direct inschrijven

Loop je vast in je leven? Voelt je leven niet zoals jij het echt graag wil? Weet je niet waar je moet beginnen om je droomleven te leiden? Ik help je. Want weet je, Het leven dat jij echt graag wil leiden ligt allang op je te wachten.

Herken je jezelf in een van de onderstaande voorbeelden:

Jij hebt je zielspartner ontmoet. Wat een herkenning, vreugde en liefde bracht dat. Wauw, je keek zo in elkaars ziel. Thuiskomen bij iemand anders. Hoe fantastisch is dat! Maar in elkaars ziel kijken betekent ook dat je alles ziet en in alles gezien wordt. The good, the bad and the ugly. Om echt helemaal aan te durven en kunnen gaan dat iemand je zo ziet, dat je jezelf zo helemaal ziet, daar is wel even wat werk voor nodig. Ik begeleidt je in dit proces van Grote Schoonmaak in jouw Innerlijke Schatkamer. 

Jij wil Jezelf zijn. Jij wil je leven leiden vanuit liefde, plezier en kracht. Jij wil zinvol leven. Maar je leven voelt nu nog niet krachtig, nog niet vol van liefde en plezier. Je weet dat je wil doen wat je echt graag wil, maar je weet nog niet wat dat is en je weet ook de weg nog niet. Herkenbaar? Ik help je jouw eigen weg te vinden naar dat leven dat al jouw leven is. Jij bent al die krachtige, ontspannen mens die je wil zijn, je hoeft jezelf alleen maar te leren luisteren naar je stem van binnen. Zullen we samen kijken naar al jouw mogelijkheden en je innerlijk weer een krachtige stem geven?

Ik counsel in trajecten van vier of zes maanden, afhankelijk van de intensiteit die jij nodig hebt. Het werken in trajecten biedt ons in onze samenwerking de ruimte om echt de diepte in te gaan en het proces van transformatie optimaal de ruimte te geven in jouw leven. De investering voor een traject van vier/zes maanden, waarin we ongeveer tien keer een sessie hebben van 1.5 uur, bedraagt € 1250,- excl. 21% btw. In dit traject kan ook een opstellingendag zitten. Uiteraard is betalen in termijnen ook mogelijk. Mail me even om de mogelijkheden te bespreken.

Neem via de knop onderaan de pagina contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak om een traject te bespreken.


"Ik heb Manon leren kennen als een zeer gedreven, enhousiaste en erg positief ingestelde collega. Tijdens een dromensessie heb ik Manon ervaren als zeer toegewijd, passievol en met empathie verzorgt ze de dromensessie. Manon is een vakvrouw, toegewijd aan haar klanten en betrouwbaar." 

"Ik kwam bij Manon omdat ik een droom had gehad die mij heel erg raakte maar ik wist niet wat deze voor mij betekende. Manon stelde mij op mijn gemak door mij eerst heel open te laten vertellen hoe de droom ging en hoe ik hem beleefde. Het geven van deze niet veroordelende ruimte gaf mij al lucht om in de droom te duiken en te voelen. Daar merkte ik dat een bepaald zwaar deel naar boven kwam. Manon nam mij op zachte wijze mee naar wat dit kon zijn. De hele tijd had ik mijn ogen dicht en kon ik goed in mijn lijf voelen wat er gebeurde. Doordat Manon vragen stelde kon ik onderzoeken wat het zware stuk kon zijn. Op een bepaald moment zakte dit zware stuk in mijn lijf en na wat doorvragen en visualiseren door aanmerkingen van Manon voelde ik dit deel fysiek van mij afspringen. Ik voelde mij lichter en kwam helderder thuis. Twee dagen later tijdens het sporten wist ik ineens wat dit deel was en hoe ik dit terug kon koppelen. Ik ben nu bezig om dit te integreren maar het grote werk is al gedaan. Dank je wel Manon!"

"Na lang wikken en wegen besloot ik om een coaching traject te starten. Voor mij een eerste stap na een moeilijke periode om eens echt de weg terug te vinden naar binnen. Manon is iemand die de processen laat zijn wat ze moeten zijn en laat ontstaan wat er ontstaan. Geen onnodige onderbrekingen, waardoor je diep kan doordringen in je onderbewuste en je letterlijk de ademruimte kan ervaren. De juiste vragen weet aan te snijden en bereid is je een spiegel voor te houden. Ik had bij de start van dit traject niet kunnen bedenken dat ik zoveel zou bereiken in zo'n korte tijd. Ik wist niet wat ik wilde gaan doen qua werk. En door dit traject heb ik weer richting gekregen, weer handvatten en dromen die glashelder zijn! Veel dankbaarheid voor jouw warme persoonlijkheid en openheid." 

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer daarover lees je in onze privacy verklaring.

Individuele begeleiding

Binnen de individuele begeleiding bied ik verschillende opties, net wat het beste bij jou past. Of dat nou een losse speciale sessie is, of een langduriger samenwerkingstraject. Samen overleggen we wat op dit moment het meest effectief is voor jou. Het leven waar jij naar verlangt wacht allang op jou.

Lees meer Lees meer

Online programma's

Op je eigen tijd, in je eigen tempo aan het werk met jouw Innerlijke Schatkamer. Door mijn verschillende online programma's leer jij alle kwaliteiten in jouw Innerlijke Schatkamer kennen en gebruiken. Je leert de ingangen herkennen en weet hoe jij jouw transformatie naar innerlijke vrijheid kan bewerkstelligen.

Lees meer Lees meer

Live dagen

Wanneer je snel echt grote stappen wil maken zijn de live dagen een hele mooie keuze voor je. We gaan in klein gezelschap persoonlijk aan het werk. Geen mogelijkheden meer voor je hoofd om er tussen te gaan zitten, op deze dagen is jouw ziel aan het woord.

Lees meer Lees meer