menu

Dag van de liefde en zielsrelaties

Duik in de stroomversnelling naar onvoorwaardelijke liefde

Ondanks dat we allemaal weten en voelen hoe liefde ons centrum is van waaruit we vol kunnen leven, is er niets waar we zoveel moeite mee hebben als juist liefde. Er is niets anders waardoor we volledig in contact kunnen zijn met onze ware kern, en tegelijkertijd niets waar we zo in gekwetst kunnen raken. En in onze diepste, meest intieme relaties komen beide kanten in alle hevigheid naar boven.

Lees meer Direct inschrijven

Daar kunnen we zo mooi mee aan het werk. Via datgene wat zielsrelaties bij je naar boven brengen, krijg je de kans om jouw liefde te helen, jezelf te leren koesteren en je veilig te voelen in jezelf. Dat is prachtig, maar vraagt ook intens en soms pijnlijk innerlijk schoonmaakwerk. Het kan verwarrend zijn wanneer degene waar je het meest van houdt, je tegelijkertijd het diepste raakt. En dat dit je dan het meeste helpt op weg naar de liefde in jezelf.

Dat werk hoef je niet allemaal alleen te doen. Op de ‘Dag van de Liefde’, gaan we op zoek naar de deuren van jouw liefde. De deuren naar jouw innerlijke vreugde, naar jouw verliefdheid op het leven zelf. Dat is het uiteindelijke doel, leven in liefde en vreugde. We komen onderweg tegen wat er is. Alles wat je helpt en alles wat je tegenhoudt. En we werken gewoon met wat we tegenkomen. Geen oordeel, alleen nieuwsgierigheid en een diepe compassie voor alles wat jij bent.

Ik kan nu wel een enorme waslijst maken met redenen waarom jij heel erg graag bij deze dag wil zijn, maar dat voelt een beetje onzinnig. Jij weet dat zelf heel prima. Jij weet wanneer je op de een of andere manier ‘erbij moet zijn’. Jij weet precies of jij echt alles aan wil gaan wat bij dit proces komt kijken. Jij weet of je resoneert met mij (en mocht je dat nog niet weten, dan raad ik je aan om de artikelen over zielsrelaties te lezen die op mijn blogpagina staan). Jij weet of deze dag bij jou past.

De eerstvolgende Dag van de Liefde is op de hele  bijzondere datum 11-11-2018. De energie van deze dag is helemaal gericht op beweging, nieuw begin en manifestatie van waar jij echt naar verlangt. We gaan van 10:00-16:00 hard aan het werk in Kampen. Dan hebben we echt alle tijd om diep te duiken in jouw Innerlijke Schatkamer. De investering die ik van je vraag is € 222,- incl. btw.

Maar let op: wanneer jij voor zondag 4-11 een plekje reserveert, krijg je maar liefst 50% korting, zodat je maar €111,- incl btw betaald. Gewoon omdat het een uitgelezen bedrag is voor juist deze dag.

Mocht je nog vragen hebben, dan mag je me altijd een mailtje sturen. Wie weet kan ik ze zo beantwoorden en anders bellen we even. Mocht je je direct willen inschrijven, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Wat fijn om samen met jou deze 'Dag van de liefde en zielsrelaties' te vieren!

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer daarover lees je in onze privacy verklaring.

Individuele begeleiding

Binnen de individuele begeleiding bied ik verschillende opties, net wat het beste bij jou past. Of dat nou een losse speciale sessie is, of een langduriger samenwerkingstraject. Samen overleggen we wat op dit moment het meest effectief is voor jou. Het leven waar jij naar verlangt wacht allang op jou.

Lees meer Lees meer

Online programma's

Op je eigen tijd, in je eigen tempo aan het werk met jouw Innerlijke Schatkamer. Door mijn verschillende online programma's leer jij alle kwaliteiten in jouw Innerlijke Schatkamer kennen en gebruiken. Je leert de ingangen herkennen en weet hoe jij jouw transformatie naar innerlijke vrijheid kan bewerkstelligen.

Lees meer Lees meer

Live dagen

Wanneer je snel echt grote stappen wil maken zijn de live dagen een hele mooie keuze voor je. We gaan in klein gezelschap persoonlijk aan het werk. Geen mogelijkheden meer voor je hoofd om er tussen te gaan zitten, op deze dagen is jouw ziel aan het woord.

Lees meer Lees meer