Schrijf je in voor gratis artikelen Meer info

Wat belangrijk voelt voor mij | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

Wat belangrijk voelt voor mij

Het voelt heel fijn als mensen mij begrijpen. Wanneer ik diep kan voelen dat ik gezien wordt voor wie ik ben. Dat ik geliefd wordt voor wie ik ben. Heerlijk. Maar het voelt nog fijner wanneer ik mijzelf begrijp. Wanneer ik mijzelf zie en liefheb. Eens in de zoveel tijd is het belangrijk om nog eens op te schrijven wat ik belangrijk vind. Voor mij in relatie tot een ander. Een gebruiksaanwijzing so to speak... Heb jij dat wel eens gedaan voor jezelf?

» Lees verder
Wanneer jij de pijn van de ander raakt | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

Wanneer jij de pijn van de ander raakt

Wanneer we ons hart volgen, helemaal onszelf zijn, kan het gebeuren dat we daarmee de pijn in het hart van onze geliefden raken. De neiging is dan om terug te krabbelen. Om de pijn van de ander leidend te laten zijn in het volgen van ons hart. Maar dat is juist niet wat je volgens mij moet doen. Je mag altijd van koers veranderen, last hebben van voortschrijdend inzicht, of wat dan ook. Maar zorg dat je de ander in zijn of haar kracht laat. En gebruik vooral niet de pijn van de ander als excuus om niet je eigen werk te doen.

» Lees verder

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.