menu

Blogs

Be Here Now

Ergens verlangen we allemaal naar een leven zonder pijn, verdriet, angst, eenzaamheid, enzovoort. We verlangen naar liefde, naar plezier, naar verbondenheid, naar krachtig zijn, naar gekoesterd worden. We willen gezien worden voor wie we werkelijk zijn en tegelijk willen we niet alles laten zien.  We zien onszelf zelfs niet altijd even graag in de eigenschappen die we niet leuk vinden.

Lees meer Lees verder

Gun jezelf tijd....

Ieder proces duurt zolang het duurt. Ieder besluit neemt zich op het moment dat het genomen wordt. Iedere stap zet je op het moment dat je hem zet. Ieder patroon wordt doorbroken wanneer jij eraan toe bent om het vrij te laten. Iedere blokkade lost zich op, precies op het moment dat het gebeurd. Zo logisch. Zo frustrerend ook…

Lees meer Lees verder

Laat je energie stromen

Laat je energie stromen… maar waarheen? Voel jij dat ook wel eens? Dat er zich een energie in je aan het opbouwen is, die wil bewegen... Je hebt alleen geen idee waar die heen wil. Of misschien weet je het wel, maar durf je niet te volgen. Ook ik heb met enige regelmaat last van mezelf op dat gebied.

Lees meer Lees verder

Durf jij op jezelf te vertrouwen

De afgelopen jaren ben ik al heel veel bezig geweest met het leven van overgave en vertrouwen. Een groot deel van die tijd was ik me daar helemaal niet bewust van. Ik deed maar wat. Ik zette gewoon vol blije moed iedere stap die er voor mijn neus lag. Volkomen onbewust van waar het me heen zou brengen. En soms wat het fijn wat er gebeurde en soms zat het tegen. Maar ik was me niet bewust van de lijn die er in mijn stappen lag.

Lees meer Lees verder

Ready, steady, go!

Momenteel lijkt het wel of iedereen in beweging is. Het wordt steeds duidelijker dat een heleboel 'oude' manieren van leven niet meer werken. We willen ons hart volgen. We willen ons eigen unieke pad lopen. We willen zo groots, zo mooi mogelijk leven. We willen avontuur... Hoe vindt jij daar je weg in?

Lees meer Lees verder

Wat wil jij meer dan ook bereiken?

Wat wil jij bereiken in je leven? Zijn er dingen die je graag wil doen? Mijlpalen die je absoluut wil bereiken? Relaties waar je naar verlangt? Dingen die je graag zou willen hebben? Een huis waar je graag zou willen wonen? Als jij je gedachten echt vrij hun gang laat gaan in je dromen, wat zie jij dan voor je geestesoog verschijnen?

Lees meer Lees verder
Gratis besloten Facebookgroep

Hou op met excuses en ga de wereld dienen!

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat je iets te doen hebt hier? Hier in dit leven, in jouw leven, in de wereld. Zo’n gevoel dat je iets belangrijks te brengen hebt… Iets belangrijks te geven hebt…. Het gevoel dat jou leven, het feit dat jij er bent een verschil maakt in de wereld.

Lees meer Lees verder

Ben jij klaar voor het echte werk?

Er moet me even iets van het hart. Iets wat me opvalt en wat me raakt. En zolang ik dat niet hardop zeg, blijft het ergens op de achtergrond zeuren. Dus, deze blog wordt een schop onder ieders kont, inclusief die van mij. Vindt je dat niet fijn, laat hem dan lekker links liggen en ga door met waar je mee bezig bent. Dan is de volgende vast weer voor jou.

Lees meer Lees verder