menu

Blogs

Puur verlangen

Pure verlangens zijn de motor onder alles wat ik doe. Ik verlang er naar om de innerlijke vrijheid te voelen om wie ik in mijn kern ben tot uitdrukking te brengen. Ik verlang ernaar om vrijheid te ervaren van datgene wat mij tegenhoudt om mijzelf te accepteren, te erkennen en te uiten. Ik verlang ernaar om mezelf te zijn, mezelf te mógen zijn. Ik verlang ernaar mezelf te zien als de pure, onvoorwaardelijke liefde die ik ben en om mezelf in al mijn liefde met mijn hart open aan de wereld te geven.

Lees meer Lees verder

Verkeerde keuzes bestaan niet

Ken je dat? Dat je eindeloos blijft piekeren over iets omdat je bang bent om een verkeerde keuze te maken? Als ik dit kies, dan…, maar als ik dat kies, dan… Je wil graag helderheid en duidelijkheid. Je wil graag stappen zetten. Als je maar weet welke stappen dan. En daar ga je alweer in de maalstroom van de als dit… dan dat… gedachten. En die helpen niet. Die leveren je niets op. In tegendeel. Daar kan je juist ongelooflijk veel energie aan kwijtraken.

Lees meer Lees verder
Gratis besloten Facebookgroep

Be Here Now

Ergens verlangen we allemaal naar een leven zonder pijn, verdriet, angst, eenzaamheid, enzovoort. We verlangen naar liefde, naar plezier, naar verbondenheid, naar krachtig zijn, naar gekoesterd worden. We willen gezien worden voor wie we werkelijk zijn en tegelijk willen we niet alles laten zien.  We zien onszelf zelfs niet altijd even graag in de eigenschappen die we niet leuk vinden.

Lees meer Lees verder