menu

Blogs

Verkeerde keuzes bestaan niet

Ken je dat? Dat je eindeloos blijft piekeren over iets omdat je bang bent om een verkeerde keuze te maken? Als ik dit kies, dan…, maar als ik dat kies, dan… Je wil graag helderheid en duidelijkheid. Je wil graag stappen zetten. Als je maar weet welke stappen dan. En daar ga je alweer in de maalstroom van de als dit… dan dat… gedachten. En die helpen niet. Die leveren je niets op. In tegendeel. Daar kan je juist ongelooflijk veel energie aan kwijtraken.

Lees meer Lees verder
Gratis besloten Facebookgroep

Be Here Now

Ergens verlangen we allemaal naar een leven zonder pijn, verdriet, angst, eenzaamheid, enzovoort. We verlangen naar liefde, naar plezier, naar verbondenheid, naar krachtig zijn, naar gekoesterd worden. We willen gezien worden voor wie we werkelijk zijn en tegelijk willen we niet alles laten zien.  We zien onszelf zelfs niet altijd even graag in de eigenschappen die we niet leuk vinden.

Lees meer Lees verder

Gun jezelf tijd....

Ieder proces duurt zolang het duurt. Ieder besluit neemt zich op het moment dat het genomen wordt. Iedere stap zet je op het moment dat je hem zet. Ieder patroon wordt doorbroken wanneer jij eraan toe bent om het vrij te laten. Iedere blokkade lost zich op, precies op het moment dat het gebeurd. Zo logisch. Zo frustrerend ook…

Lees meer Lees verder

Laat je energie stromen

Laat je energie stromen… maar waarheen? Voel jij dat ook wel eens? Dat er zich een energie in je aan het opbouwen is, die wil bewegen... Je hebt alleen geen idee waar die heen wil. Of misschien weet je het wel, maar durf je niet te volgen. Ook ik heb met enige regelmaat last van mezelf op dat gebied.

Lees meer Lees verder