menu

Blogs

Hou op met excuses en ga de wereld dienen!

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat je iets te doen hebt hier? Hier in dit leven, in jouw leven, in de wereld. Zo’n gevoel dat je iets belangrijks te brengen hebt… Iets belangrijks te geven hebt…. Het gevoel dat jou leven, het feit dat jij er bent een verschil maakt in de wereld.

Lees meer Lees verder

Ben jij klaar voor het echte werk?

Er moet me even iets van het hart. Iets wat me opvalt en wat me raakt. En zolang ik dat niet hardop zeg, blijft het ergens op de achtergrond zeuren. Dus, deze blog wordt een schop onder ieders kont, inclusief die van mij. Vindt je dat niet fijn, laat hem dan lekker links liggen en ga door met waar je mee bezig bent. Dan is de volgende vast weer voor jou.

Lees meer Lees verder

Verschuivende trappen

Van de week had ik een gesprek met iemand die middenin een super waardevol, maar oh zo chaotisch en verwarrend proces zit. En zij is niet de enige! Ik ervaar het overal om me heen.

Lees meer Lees verder

Maak gebruik van wat er voor je voeten ligt

Drie stappen die je kan volgen om te leren surfen op de energie van de zomer.

De zomer van 2017 zal niet de boeken ingaan als de meest rustige zomer ever. Het is niet zo dat het negatief is, maar wel onrustig en onstuimig. Alles doet mee. De wereld en wat er op mondiaal niveau allemaal gebeurd, het weer is onrustig en de energie ook.

Lees meer Lees verder

Schatkaarten als wegwijzer

Vroeger, toen ik nog een kind was, stond er bij mijn moeder altijd een mandje met engelenkaartjes op haar werkkamer. Kleine kaartjes waar maar een woord op stond. Als ik bij haar op haar kamer kwam mocht ik altijd een kaartje pakken. Ik vond dat zo spannend! Niet dat ik altijd veel met zo’n kaartje kon, maar het feit dat er een kaartje was die speciaal voor mij, op dat moment uit het mandje kwam voelde heerlijk bijzonder.

Lees meer Lees verder

Innerlijke Schatkamer Schoonmaak

Ik voel het aan alle kanten. Ik ben aan het schoonmaken. Waar ik al jarenlang bezig ben om oude patronen te doorbreken, oude pijn door te werken en nieuwe keuzes te maken, gaat het dit jaar in een af en toe idioot hoog tempo. Het ene proces is nog niet afgerond of het volgende dient zich aan. En dan ben ik niet met een beetje flauwe thema’s bezig, maar met diepe trauma’s op het gebied van waarde, bestaansrecht en kracht.

Lees meer Lees verder

Durf jij te kiezen?

Een tiental jaren geleden had ik nooit durven dromen dat ik het werk zou doen dat ik nu doe. Ik had toen nooit durven dromen dat ik mijn eigen onderneming zou hebben. Ik had al helemaal helemaal niet durven dromen dat ik zo volledig op mijn intuïtie en mijn energetisch bewustzijn zou vertrouwen om mensen te helpen zichzelf te helpen.

Lees meer Lees verder