menu

Blogs

Oppervlakte

Afgelopen weekend heb ik gedanst. Twee volle dagen lang. En hoe! Ik heb volledig op mijn impulsen gedanst. Op mijn eigen bewegingen, op mijn eigen ritme, op mijn eigen stromende energie. Soms was dat helemaal alleen met mezelf, soms helemaal open in contact met andere dansers. Het was heerlijk en bijzonder. Om samen te doen met twee dierbare vriendinnen. Om te voelen hoe we er waren voor elkaar, maar ook alle ruimte te ervaren om helemaal in onszelf en met anderen te zijn.

Lees meer Lees verder

Door welke filters zie jij je leven?

Persoonlijke ontwikkeling is een prachtig iets. Door te leven ont-wikkel ik mezelf en kom ik steeds meer en groter in contact met mijn kernpersoonlijkheid. Alle lagen waar ik mezelf uit angst mee heb ingewikkeld, uit bescherming om me heen heb geslagen pel ik langzaam af. Stap voor stap, ervaring voor ervaring.

Lees meer Lees verder

Puur verlangen

Pure verlangens zijn de motor onder alles wat ik doe. Ik verlang er naar om de innerlijke vrijheid te voelen om wie ik in mijn kern ben tot uitdrukking te brengen. Ik verlang ernaar om vrijheid te ervaren van datgene wat mij tegenhoudt om mijzelf te accepteren, te erkennen en te uiten. Ik verlang ernaar om mezelf te zijn, mezelf te mógen zijn. Ik verlang ernaar mezelf te zien als de pure, onvoorwaardelijke liefde die ik ben en om mezelf in al mijn liefde met mijn hart open aan de wereld te geven.

Lees meer Lees verder
Gratis besloten Facebookgroep

Verkeerde keuzes bestaan niet

Ken je dat? Dat je eindeloos blijft piekeren over iets omdat je bang bent om een verkeerde keuze te maken? Als ik dit kies, dan…, maar als ik dat kies, dan… Je wil graag helderheid en duidelijkheid. Je wil graag stappen zetten. Als je maar weet welke stappen dan. En daar ga je alweer in de maalstroom van de als dit… dan dat… gedachten. En die helpen niet. Die leveren je niets op. In tegendeel. Daar kan je juist ongelooflijk veel energie aan kwijtraken.

Lees meer Lees verder