menu

Blogs

11-11-11 twee ultieme manifestatiedagen in deze maand

Zondag is het de elfde dag, van de elfde maand, in een universeel elf-jaar. Numerologisch gezien is een elf een meestergetal. Een getal dat het spirituele met het aardse verbindt. De poort tussen hemel en aarde. Het getal elf heeft zowel de dubbele één in zich die staat voor autonomie, creatie en vernieuwing, als de twee, die staat voor het mystieke, het gevoel en de verbinding. Wat een perfect getal ook om onvoorwaardelijke liefde door de poort toe te laten.

Lees meer Lees verder

Je onbelemmerde zelf zijn

Mag jij onbelemmerd jezelf zijn? Mag jij je onbelemmerde zelf zijn? Gun jij jezelf je hele innerlijke vrijheid om expressie te geven aan wie jij voelt dat je onder alle aangeleerde laagjes bent? En gun je dat een ander ook? Hoe vindt jij je weg in al die vrijheid?

Lees meer Lees verder

Als het herfst is

Herfst. Transformatie tijd. Tijd om los te laten wat je niet meer dient. Tijd om je klaar te maken voor de volgende fase. Wat die ook is. Ben jij er klaar voor?

Lees meer Lees verder

De natuurlijke ademhaling van een relatie

Iedere relatie die je in je leven aangaat heeft een eigen natuurlijk ademhalingsritme van nabijheid en afstand. Je voelt je heel dichtbij de ander en vervolgens sta je weer even helemaal op je eigen voeten. Je aandacht is een tijdje op de ander gericht en vervolgens is je aandacht weer bij jezelf. Wanneer je samen helemaal in dat natuurlijke ritme kunt bewegen, kun je ook optimaal genieten van iedere beweging in de relatie. Iedere fase heeft zijn eigen waarde, die je optimaal kunt voelen.

Lees meer Lees verder

Oppervlakte

Afgelopen weekend heb ik gedanst. Twee volle dagen lang. En hoe! Ik heb volledig op mijn impulsen gedanst. Op mijn eigen bewegingen, op mijn eigen ritme, op mijn eigen stromende energie. Soms was dat helemaal alleen met mezelf, soms helemaal open in contact met andere dansers. Het was heerlijk en bijzonder. Om samen te doen met twee dierbare vriendinnen. Om te voelen hoe we er waren voor elkaar, maar ook alle ruimte te ervaren om helemaal in onszelf en met anderen te zijn.

Lees meer Lees verder
Gratis besloten Facebookgroep

Door welke filters zie jij je leven?

Persoonlijke ontwikkeling is een prachtig iets. Door te leven ont-wikkel ik mezelf en kom ik steeds meer en groter in contact met mijn kernpersoonlijkheid. Alle lagen waar ik mezelf uit angst mee heb ingewikkeld, uit bescherming om me heen heb geslagen pel ik langzaam af. Stap voor stap, ervaring voor ervaring.

Lees meer Lees verder

Puur verlangen

Pure verlangens zijn de motor onder alles wat ik doe. Ik verlang er naar om de innerlijke vrijheid te voelen om wie ik in mijn kern ben tot uitdrukking te brengen. Ik verlang ernaar om vrijheid te ervaren van datgene wat mij tegenhoudt om mijzelf te accepteren, te erkennen en te uiten. Ik verlang ernaar om mezelf te zijn, mezelf te mógen zijn. Ik verlang ernaar mezelf te zien als de pure, onvoorwaardelijke liefde die ik ben en om mezelf in al mijn liefde met mijn hart open aan de wereld te geven.

Lees meer Lees verder