Schrijf je hier in voor jouw Juweeltjes Meer info

Weet jij wel hoe mooi je bent? | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, maandag 19 november 2018

Weet jij wel hoe mooi je bent?

Een kleine reminder om je te vertellen hoe mooi je bent. We vergeten dat zo snel. Dan kijken we naar alles wat niet gaat zoals we willen, of we hebben kritiek op onszelf. Maar uiteindelijk ben jij prachtig in het jij-zijn. De beste. Een meester. Er is geen betere versie van jou te vinden.

Weet jij wel hoe mooi je bent? Met al je liefde, je kracht, je licht? Met al je schaduw, je omvallen, je struikelen? Met alles wat je hebt ervaren, ervaart en nog gaat ervaren? Met alles wat je hebt meegemaakt, doorgemaakt, doorvoeld? Met alles waar jij als een leeuw voor staat en alles waar jij je voor verstopt.

Je bent prachtig in je gulle lach, je warme omhelzing, in je tranen, je boosheid, je afweer. Je bent schitterend in je kracht en in je machteloosheid. Je bent groots en mooi in je succes, in je slagen en in je frustratie, je vallen en weer opstaan. Je bent volmaakt als je op jouw levensreis vliegt, loopt of zwemt.

Er is geen betere versie van jou. Er is geen grotere versie van jou. Jij bent er. Jij bent er gewoon, hier en nu en dat is het mooiste wat er is. Wat er morgen gebeurd en wie je morgen bent is aan morgen. Dat komt vanzelf wel. Daar hoef je niets anders voor te doen dan gewoon adem te halen. Hier en nu ben je precies goed.

Ontspan, lief mens. Ontspan je in jezelf. Alles wat achter je ligt heeft je tot hier gebracht. Dat is volmaakt goed. Iedere keuze die je hebt gemaakt is volmaakt goed. Iedere keuze die je nog gaat maken ook. Ontspan lieverd. Adem in. Adem je leven in. Adem de mensen om je heen in. Voel het geschenk in iedere ademtocht.

Voel je hart. Voel hoe het klopt, bonst wellicht. Voel hoe het opengaat voor jou. Voor jou als prachtig wezen hier op deze aarde, hier in dit leven. Voel hoe jij, precies zoals je bent, de bedoeling bent. Jij bent de bedoeling. Er is niemand op deze wereld beter in het zijn van jou dan jijzelf. Er is niemand op deze wereld die een betere versie is van jou. Jij bent de meester in jouw leven.

Heb een heerlijke dag, een heerlijke week. Geniet waar je maar kunt. Lach met jezelf en als het even lukt, om jezelf. Uit puur plezier om jouw schoonheid.


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.