Schrijf je hier in voor jouw Juweeltjes Meer info

Wees je mooiste zelf | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, dinsdag 5 februari 2019

Wees je mooiste zelf

Ik weet niet hoe het voor jou is, maar ik wil het zo vreselijk graag goed doen in mijn leven. Goed voor mij, goed voor een ander. Soms vergeet ik dan wel eens dat het leven, mijn leven, uiteindelijk alleen maar een prachtig spel is. Een spel dat met overgave gespeeld wil worden. En spel dat ik hartstochtelijk kan spelen. Met plezier en pijn. Dus hierbij een kleine reminder. Aan mij en aan jou.

Wees je mooiste zelf. Je weet wel, die zelf die puur jou is. Die recht doet aan alles wat in jou leeft aan schoonheid, helderheid, kracht, en kwetsbaarheid… Die mooiste zelf die zichzelf toestemming geeft om te verlangen. Te verlangen naar wat het dan ook maar is waar jij naar verlangt. Wat wie dan ook daar dan ook maar van mag vinden.

Wees je mooiste zelf. Je weet wel, die zelf met sterren in je ogen. Glinsteringen van plezier in jezelf en in jouw leven. Die zelf die zichzelf onvoorwaardelijk liefheeft en daarmee zichzelf helemaal aan de wereld kan geven. Die zelf die zo’n mooi groot cadeau is aan het leven hier op aarde. Hoe dat cadeau ook maar ontvangen wordt.

Wees je mooiste zelf. Je weet wel, die zelf met leeuwenmoed om na te jagen wat je echt heel erg graag wil. Met de bereidheid om te vragen om wat je graag ontvangen wil. Die het risico wil lopen om een ‘ja’ of een ‘nee’ te horen. Die het spel van het leven hartstochtelijk speelt. Die bereid is om er echt helemaal voor te gaan.

Jij bent zo mooi in alles wie je bent en waar jij naar verlangt in je leven. Jij bent zo mooi in jouw geluk en in jouw plezier. Jij bent zo mooi in je moed en je stap naar voren.

En je bent ook mooi als je even omvalt. Als je voelt dat je jezelf belemmert omdat je bang bent voor de pijn. De pijn van jezelf of die van een ander. Je bent ook mooi als je huilt. Wanneer je huilt omdat je geraakt wordt. Wanneer je het gevoel hebt dat je van binnen stuk gaat maar uiteindelijk toch weer opstaat. Je bent ook zo mooi wanneer jij je eventjes verstopt omdat de angst voor het leven groter is dan je kunt overwinnen. Trek je maar terug, ik weet dat je uiteindelijk met nog meer moed weer tevoorschijn zult komen.

Je bent zo mooi. Zo kostbaar. Gewoon omdat je bestaat. Omdat jij het leven verrijkt met jouw aanwezigheid. Jij die het leven zo serieus neemt. Die de liefde zo serieus neemt. Die het zo graag, zo vreselijk graag goed wil doen. Vergeet niet te spelen. Vergeet niet te lachen. Vergeet niet te dansen. Vergeet niet te genieten van je leven en van de liefde.

Je hebt maar eventjes de tijd. In een ogenblik is het moment en het leven alweer voorbij. Wees je mooiste zelf. Kies je fijnste leven. Volg het kloppen van je hart. Het bonzen als het opengaat. Kies de mensen met wie jij je wilt omringen. Kies diegene en datgene waar jij je kostbare tijd en aandacht graag aan wilt besteden. Kies vrij en kies wild en kies groot.

Je bent zo mooi, zo ongelooflijk mooi in al jouw zijn. Niet vergeten hoor.


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.