menu

Week 13: je eigen-wijsheid

Deze week komt er zoveel bij elkaar. Voel je dat ook? Dat alles zich een soort van samenbalt om straks met een enorme kracht uit te schieten? Ik voel nu de kracht naar binnen trekken, alles wat versnipperd leek verbindend in een groot geheel. Ik zie het patroon in wat ik doe, ik zie de beweging die ik maak en ik maak me op voor de enorme kracht straks naar buiten.

manon, woensdag 28 december 2016

De afgelopen week heb ik een geweldige Schitterende Schatkamer Kerstactie gedaan. Met 37 mensen hebben we in een week tijd een volledig op onszelf afgestemd visionboard voor 2017 gemaakt. het was voor het eerst dat ik op deze manier, met zoveel mensen tegelijk een online actie deed. Ik heb weer heel veel nieuwe mensen ontmoet en gesproken en ik voel me rijk.

Ik was tegelijk ook bezig met het afmaken van de achtste module van Van Frustratie naar Creatie. Deze ging over je Eigen-wijsheid. Prachtig hoe deze twee totaal verschillende processen naast elkaar liepen, even samen liepen. Beide zorgden ze voor het afstemmen op jezelf en het vertrouwen op je eigen-wijsheid.

Ik heb daarvoor verschillende visualisaties gebruikt. Vorige week hebben we een visualisatie uit de Schitterende Schatkamer Kerstactie gebruikt. Vandaag wil ik jullie graag meenemen in een visualisatie uit Van Frustratie naar Creatie. Op bezoek bij de Wijze in jezelf.

In de visualisatie kan je een vraag stellen aan de Wijze die je ontmoet. Bedenk maar even welke vraag dat zal zijn. Stel je vraag zo precies mogelijk, dan zal je ook een zo helder mogelijk antwoord krijgen. Soms in de vorm van een daadwerkelijk antwoord, maar soms ook in de vorm van een beeld, een gevoel, of iets anders. Vertrouw er maar op dat je precies het juiste antwoord krijgt en schrijf het naderhand op. Misschien begrijp je het nu nog niet direct, maar heeft het even tijd nodig. Misschien begrijp je het cognitief niet direct, maar zet het onbewust van alles in beweging.

Het einde van het jaar, het midden van dit project, vertrouwend op wie je bent. Hoe wordt het nog mooier dan dit?