menu

Start met lopen

Een half jaar lang een inkijk geven in mijn persoonlijke ontwikkeling. In mijn gevoelsleven, in mijn ups en mijn downs, mijn successen en mijn dieptepunten. Waarom ga ik dat in vredesnaam doen? Waarom????

manon, vrijdag 25 maart 2016

Nou, allereerst om te kijken wat er dan gebeurd. Om te kijken wat het doet met mij, met jou, met mijn onderneming. Welke invloed heeft het wanneer ik mijzelf dwing open en eerlijk te zijn. En dan niet alleen in mijn hoofd, maar dat ik het daadwerkelijk op papier zet. Het echt maak en dat ik er dan niet meer omheen kan. En dat ik het deel. Deel met jou.

En dat is de tweede reden waarom ik dit wil doen. Het is zo ongelooflijk belangrijk om de expeditie naar je echte zelf, je puurste kern te ondernemen! Om je eigen leiderschap te claimen! Om je kracht te leren kennen en er dan middenin te gaan staan. Het is bevrijdend, het is oprecht, het is wat de wereld op dit moment het hardste nodig heeft. Mensen zoals jij en ik die verantwoordelijkheid claimen over onszelf en daarmee over ons deel van de wereld. Belangrijk, bevrijdend, fantastisch, het gevoel dat alles kan, dat je kan vliegen.

Voor mij is dat geen proces dat zomaar even gebeurd. Waar ik voor kies en dat het dan gewoon gaat. Het is een proces van vallen en opstaan, van pieken en dalen. Van jaren.

Ik wil je graag laten zien hoe dat werkt. Er is voor mij geen bocht afsnijden, geen snelle weg. Ik moet de hele weg aflopen, de hele expeditie meedoen. In mijn eigen schoenen leren lopen.

Loop je een stukje met me mee? Mag ik je laten zien hoe het gaat? Hoe geweldig het is? Hoe lastig het soms is?

En misschien mag ik dan ook wel een stukje met jou meelopen. Of wil je graag je krachten bundelen met anderen die ook op expeditie zijn en hun eigen schoenen aan het inlopen zijn.

Laat het me weten, of schrijf je in voor het Vidante Netwerk. Je kan meer info daarover krijgen door op deze link te klikken.

Of we lopen gewoon dit pad samen, verder niet. Dat is ook goed. Mooi zelfs, prachtig.