menu

zondag 25 maart 2018

Samen-zijn middag

Een middag die helemaal gaat over "Leven in overgave aan je eigen kracht".

Wat zijn de afgelopen maanden ontzettend hard gegaan. Voor mij is dat geen uitspraak die ik zo maar doe, ik ervaar de tijd momenteel als ongelooflijk snel. Iedere keer dat ik met mijn ogen knipper is er alweer een week voorbij. Het zal ongetwijfeld zijn nut hebben dat we met zo'n enorme vaart door de winter heen gaan. Mijn winter is in ieder geval zo goed als voorbij.

In de afgelopen maanden heb ik ook echt gevoeld hoe mijn innerlijke winter me naar binnen trok. Niet alleen naar binnen in huis, maar ook naar binnen in mijn leven, mijn verleden, mijn binnenste cirkel van mensen die belangrijk voor me zijn en niet te vergeten, naar binnen in mezelf. Ik heb gevoeld hoe mijn innerlijk zich nog verder schoonmaakte, ik heb mezelf af en toe volkomen verrast met mijn eigen ervaringen, ik heb mijn innerlijke vrijheid groter gemaakt en beleefd dan ooit tevoren.

Iedereen heeft van die seizoenen. Soms lopen ze synchroon aan de buitenwereld, maar lang niet altijd. We kennen de winter met zijn naar binnen gerichte energie. De energie van verstilling en ook van voorbereiding op de knal naar buiten van de lente. Dan komt de lente met de energie van naar buiten gaan. Het plezier en de opwinding van ontdekken en eerste stappen zetten. Dan de zomer waarin we helemaal naar buiten gericht zijn en alles in en om ons heen volop bloeit. En uiteindelijk de herfst met de energie van oogst en transformatie.

En nu is het tijd om weer naar buiten te gaan. De lente lonkt. Nieuwe avonturen lonken. Binnen wachten bij de kachel is geen optie meer. We moeten de deur uit, onze comfortzone uit, onszelf laten zien en vooral laten zien en ervaren wat we in de winter hebben voorbereid. Ik voel dat het tijd is. Volgens mij voel jij ook dat het tijd is.

Daarom stap ik over een enorme innerlijke drempel heen en organiseer ik op zondagmiddag 25 maart de eerste samen-zijn middag, die helemaal in het teken staat van "Leven in overgave aan je eigen kracht". De middag is in Kampen en zal van 13.30-17.00 zijn. De exacte locatie hangt van de hoeveelheid mensen af die erbij willen zijn. Wanneer je je ingeschreven hebt, hou ik je op de hoogte!

Jouw eigen kracht is immers het allerbelangrijkste in je leven. En dan niet het 'in je kracht staan' wat tegenwoordig zo vreselijk vaak gebruikt wordt, maar je daadwerkelijke, ware kracht. De kracht die jou de volledige verantwoordelijkheid voor je leven geeft. De kracht die soms zacht en warm is en soms helder en snijdend. De kracht die je altijd net even die duw geeft om verder te komen. De kracht die je steunt, voedt, confronteert, liefheeft. En jouw volledige overgave daaraan. De sprong in je stroom. De sprong die je gewoon maakt, ongeacht de gevolgen.

Ik zou het echt geweldig vinden om jou te ontmoeten op deze eerste zondag van de lente. Om Samen te Zijn. Om te vertellen, te luisteren, uit te wisselen, te inspireren. Om te verbinden vanuit onze eigen waarheid, vanuit onze eigen schoenen. Om te praten en om stilte te ervaren.


Je investering in deze middag is voor dit eerste Samen-zijn €17,50 incl. btw. Laat even weten of je komt, dan reserveer ik een plekje voor je.

Lees meer Meer info