workshops

Heb jij zin in een waardevolle workshop op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling? Ik bied workshops over wat je nou echt wil doen in je leven, over hoe je jouw dromen kunt uitleggen, of welke levenslessen sprookjes jou kunnen leren.


Workshops zijn een mooie manier om in een groep met specifieke thema’s aan het werk te gaan. In een groep leer je met elkaar en van elkaar. Je kan wat meer op de achtergrond luisteren, of juist samen naar de thema’s in jouw leven kijken. Je zal zien dat je niet de enige bent en dat anderen je heel waardevolle tips kunnen geven.

Je kan je inschrijven op workshops die ik aanbied via de agenda van Vidante. Je kan ook zelf een workshop aanvragen die je graag met een eigen groep zou willen volgen. Denk bijvoorbeeld aan een vriendinnendag of een teamuitje, of wat jij maar wilt.

Actuele Workshops zijn:

  • Ik ben mijn lievelingsverhaal: over de drijfveren in je leven.
  • Wat zegt jouw droombewuste: over een simpele, direct toepasbare vorm van droomuitleg. (in ontwikkeling, binnenkort meer)
  • Les in Sprookjes: hoe de wijze lessen van sprookjes en andere volksverhalen toepasbaar zijn op jouw leven. (in ontwikkeling, binnenkort meer)

Bekijk hier de agenda voor de komende maanden (binnenkort)

Neem hier contact om meer informatie aan te vragen over een eigen, besloten workshop

Maak een afspraak
‹ Meer diensten

Over Manon

Ik ben Manon Buwalda, transpersoonlijk counselor en bewustzijnscoach. Ik werk met jou om alles wat je in je leven ervaart als blokkerend juist te kunnen gebruiken om je relaties, je werk en je persoonlijke groei, te laten groeien en bloeien. Het leven waar jij naar verlangt wacht op jou.

› Lees meer