Individuele begeleiding

Wat hoort zodanig bij jou dat je het leven kan leiden dat je echt graag wil? Als je wel wat hulp kan gebruiken bij het leren luisteren naar jouw innerlijke stem, dan kunnen we op verschilende manieren samenwerken.


Loop je vast in je leven? Voelt je leven niet zoals jij het echt graag wil? Weet je niet waar je moet beginnen om je droomleven te leiden? Ik help je. Want weet je, Het leven dat jij echt graag wil leiden ligt allang op je te wachten.

Jij wil Jezelf zijn. Jij wil je leven leiden vanuit liefde, plezier en kracht. Jij wil zinvol leven. Maar je leven voelt nu nog niet krachtig, nog niet vol van liefde en plezier. Je weet dat je wil doen wat je echt graag wil, maar je weet nog niet wat dat is en je weet ook de weg nog niet. Herkenbaar? Ik help je jouw eigen weg te vinden naar dat leven dat al jouw leven is. Jij bent al die krachtige, ontspannen mens die je wil zijn, je hoeft jezelf alleen maar te leren luisteren naar je stem van binnen. Zullen we samen kijken naar al jouw mogelijkheden en je innerlijk weer een krachtige stem geven?

Een van de mogelijkheden van individuele begeleiding is een speciale Droom sessie. We kijken, in een (skype) sessie van 90 minuten, naar jouw droom en wat deze jou te vertellen heeft. Ik werk de droom en het verhaal erachter voor je uit, zodat jij echt kan gaan luisteren naar wat je onderbewuste je te vertellen heeft.

Een andere mogelijkheid van individuele begeleiding is een speciale Lievelingsverhaal sessie. We halen, via een (skype) sessie van 90 minuten, uit jouw lievelingsverhaal van vroeger, samen de belangrijkste drijfveren in je leven. Met deze drijfveren weet jij precies welke keuzes echt bij jou passen en welke je beter niet kan maken.

De investering voor een speciale sessie is € 97,- excl. 21% btw.

Ik coach in trajecten van drie maanden. Het is mogelijk om trajecten achter elkaar te laten lopen, of de frequentie van de sessies te verhogen, mocht dat wenselijk zijn. We werken in principe eens in de twee weken live met elkaar, tussendoor krijg je opdrachten om dat wat je leert ook in je dagelijkse leven toe te passen. Het werken in trajecten biedt ons in onze samenwerking de ruimte om echt de diepte in te gaan en het proces van veranderen optimaal de ruimte te geven in jouw leven. De investering voor een traject van drie maanden, waarin we ongeveer tien keer een sessie hebben van 1.5 tot 2 uur, bedraagt € 839,- excl. 21% btw. In dit traject kunnen ook een droomanalyse en een drijfverenanalyse zitten, afhankelijk van de begeleidingsvraag. Uiteraard is betalen in termijnen ook mogelijk. Mail me even om de mogelijkheden te bespreken.

Boek via de knop hieronder een speciale sessie, of neem contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak om een traject te bespreken.


"Ik heb Manon leren kennen als een zeer gedreven, enhousiaste en erg positief ingestelde collega. Tijdens een dromensessie heb ik Manon ervaren als zeer toegewijd, passievol en met empathie verzorgt ze de dromensessie. Manon is een vakvrouw, toegewijd aan haar klanten en betrouwbaar." 

"Ik kwam bij Manon omdat ik een droom had gehad die mij heel erg raakte maar ik wist niet wat deze voor mij betekende. Manon stelde mij op mijn gemak door mij eerst heel open te laten vertellen hoe de droom ging en hoe ik hem beleefde. Het geven van deze niet veroordelende ruimte gaf mij al lucht om in de droom te duiken en te voelen. Daar merkte ik dat een bepaald zwaar deel naar boven kwam. Manon nam mij op zachte wijze mee naar wat dit kon zijn. De hele tijd had ik mijn ogen dicht en kon ik goed in mijn lijf voelen wat er gebeurde. Doordat Manon vragen stelde kon ik onderzoeken wat het zware stuk kon zijn. Op een bepaald moment zakte dit zware stuk in mijn lijf en na wat doorvragen en visualiseren door aanmerkingen van Manon voelde ik dit deel fysiek van mij afspringen. Ik voelde mij lichter en kwam helderder thuis. Twee dagen later tijdens het sporten wist ik ineens wat dit deel was en hoe ik dit terug kon koppelen. Ik ben nu bezig om dit te integreren maar het grote werk is al gedaan. Dank je wel Manon!"

"Na lang wikken en wegen besloot ik om een coaching traject te starten. Voor mij een eerste stap na een moeilijke periode om eens echt de weg terug te vinden naar binnen. Manon is iemand die de processen laat zijn wat ze moeten zijn en laat ontstaan wat er ontstaan. Geen onnodige onderbrekingen, waardoor je diep kan doordringen in je onderbewuste en je letterlijk de ademruimte kan ervaren. De juiste vragen weet aan te snijden en bereid is je een spiegel voor te houden. Ik had bij de start van dit traject niet kunnen bedenken dat ik zoveel zou bereiken in zo'n korte tijd. Ik wist niet wat ik wilde gaan doen qua werk. En door dit traject heb ik weer richting gekregen, weer handvatten en dromen die glashelder zijn! Veel dankbaarheid voor jouw warme persoonlijkheid en openheid." 

Maak een afspraak
‹ Meer diensten

Over Manon

Ik ben Manon Buwalda, transpersoonlijk counselor en bewustzijnscoach. Ik werk met jou om alles wat je in je leven ervaart als blokkerend juist te kunnen gebruiken om je relaties, je werk en je persoonlijke groei, te laten groeien en bloeien. Het leven waar jij naar verlangt wacht op jou.

› Lees meer