Diensten

Diensten

Voor alle diensten geldt: maak een afspraak voor een eerste gratis sessie. Wij kunnen in dat gesprek vaststellen of we samen willen werken en op welke manier we die samenwerking in gaan vullen.


Van frustratie naar creatie

Van Frustratie naar Creatie is een 12 weekse cursus die jou helpt om een LEVEN vol vrijheid te creëeren. Ik help je om in vrijheid helemaal te gaan staan voor wie jij diep van binnen bent en te kiezen voor het moeiteloze leven waar jij naar verlangt. 

Klik hier om je direct in te schrijven

Lees meer

workshops

Heb jij zin in een waardevolle workshop op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling? Ik bied workshops over wat je nou echt wil doen in je leven, over hoe je jouw dromen kunt uitleggen, of welke levenslessen sprookjes jou kunnen leren.

Lees meer

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Wat hoort zodanig bij jou dat je het leven kan leiden dat je echt graag wil? Als je wel wat hulp kan gebruiken bij het leren luisteren naar jouw innerlijke stem, dan kunnen we op verschilende manieren samenwerken.

Lees meer

Over Manon

Ik ben Manon Buwalda, transpersoonlijk counselor en bewustzijnscoach. Ik werk met jou om alles wat je in je leven ervaart als blokkerend juist te kunnen gebruiken om je relaties, je werk en je persoonlijke groei, te laten groeien en bloeien. Het leven waar jij naar verlangt wacht op jou.

› Lees meer