Durf jij te kiezen?

Durf jij te kiezen?

Een tiental jaren geleden had ik nooit durven dromen dat ik het werk zou doen dat ik nu doe. Ik had toen nooit durven dromen dat ik mijn eigen onderneming zou hebben. Ik had al helemaal helemaal niet durven dromen dat ik zo volledig op mijn intuïtie en mijn energetisch bewustzijn zou vertrouwen om mensen te helpen zichzelf te helpen.

› Lees verder

Boodschappen uit intense dromen

Boodschappen uit intense dromen

Laatst schrok ik wakker uit een intense, enge droom waarin ik wist dat ik verslonden zou worden door een wolf en wist dat het onvermijdelijk was. Angst en acceptatie tegelijk.

› Lees verder

Verhalen van waarde

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn nieuwe verhalen, activiteiten, aanbiedingen en ander waardevol materiaal? Schrijf je dan hier in voor mijn maandelijkse update.

Filter

Geef me de ruimte

Geef me de ruimte

Het leven is een spiraal. Ik ga rond en rond op mijn eigen pad en kom steeds schijnbaar op hetzelfde punt. Maar het is nooit echt hetzelfde punt. Het is steeds hetzelfde punt, maar net die ene omwenteling dieper of hoger, net zoals je het zelf wil zien. Hoger, dieper, het maakt mij niet uit. Ik weet dat ik steeds een stapje groter wordt, steeds een stapje verder ga. Ik vind dat een heel fijn idee.

› Lees verder

Hoe wil jij jezelf zien?

Hoe wil jij jezelf zien?

Over het algemeen weet ik heel goed hoe ik graag behandelt wil worden. Ik ben me bewust van mijn waarde, voor mezelf en voor anderen. Daarmee zorg ik ervoor dat anderen mijn waarde ook kunnen zien.

› Lees verder

Klein of groots

Klein of groots

Hou jij jezelf klein, of sta je jezelf toe om groots te zijn? In de afgelopen jaren en zeker in het afgelopen jaar heb ik mezelf steeds meer aangeleerd om mij als groots te zien. Niet beter dan anderen, daar heeft het niets mee te maken, maar wel als groots. Net als alle anderen. Net zo groots als iedereen.

› Lees verder

ik zit vast

ik zit vast

Ondanks dat ik in mijn leven heel wat heb erkend, aangekeken en vrijgelaten, zit ook ik af en toe echt nog wel eens vast. Muurvast. Ik geloof er heilig in dat alles wat op mijn pad komt mij helpt om te groeien, om verder te komen, maar dat betekent natuurlijk niet dat alles makkelijk en moeiteloos gaat in mijn leven. Je hebt nou eenmaal soms pijn en wrijving nodig om verder te komen.

› Lees verder

Dank je wel dat je in mijn leven bent

Dank je wel dat je in mijn leven bent

Wat is het grootste geheim van mijn leven? Mijn grootste geheim van mijn vrijheid en mijn geluk? Wat is voor mij toch die magische weg geweest die me van de laagste laagten naar de hoogvlakten heeft gebracht? Wat is de oplossing geweest voor al mijn problemen, mijn onzekerheden, mijn kwetsbaarheden? Het allergrootste geheim is: er is geen geheim.

› Lees verder

Hoeveel ruimte ben jij?

Hoeveel ruimte ben jij?

Kort geleden organiseerde ik een prachtige expeditie naar het centrum van je Innerlijke Schatkamer, naar je zielsverlangen. Dat verlangen, die drijvende kracht die onder alles in je leven ligt.

› Lees verder

De weg vooruit

De weg vooruit

Wat een week! prachtig weer, nieuwe inzichten en een hervonden vrijheid zoals ik hem nog nooit gevoeld heb. Ik neem je even mee...

› Lees verder

Ik heb er even moeite mee

Ik heb er even moeite mee

Soms heb ik van die dagen. Dan voelt het alsof ik vast zit, alsof even niets gaat zoals ik dat graag wil. En ik weet wel wat het is... groeipijn.

› Lees verder

Moederdag cadeaus

Moederdag cadeaus

Voor alle lieve, onmisbare, precies-goed-zoals-ze-zijn mama’s. En papa's en mensen die geen vader of moeder zijn, maar wel hebben (gehad). Dus eigenlijk gewoon voor jou.

› Lees verder

Liefde en vreugde

Liefde en vreugde

Elke dag kiezen voor de liefde brengt je bij je vreugde. Elke dag je bewust zijn van wat je vreugde geeft ontsluit je verlangen. Elke dag je verlangens leven maakt je gelukkig. Ook al is het soms moeilijk, ook al is het kwetsbaar, ook al doet het leven soms niet wat jij wil.

› Lees verder

Het Wilde Avontuur

Het Wilde Avontuur

Het is tijd om op avontuur te gaan. Wauw, ik heb er zin in. Er kriebelt van alles, nieuwe plannen vragen luidkeels om aandacht. Ik ontwikkel mezelf snel, ik implementeer nog sneller. Heb je zin om mee te gaan op het Wilde Avontuur?

› Lees verder

Stromende energie

Stromende energie

Wanneer alles helemaal lekker gaat stroomt onze energie vrij. We voelen ons krachtig, vrij en vrolijk. Maar dan ineens kunnen we zomaar op een blokkade stuiten. De energie staat even stil. Dat is niet erg, maar hoe kom je daar zo snel weer voorbij?

› Lees verder

Knooppunt

Knooppunt

Eens in de zoveel tijd stuit ik in mijn leven op een soort knooppunt. Een punt waar heel veel verschillende draden bij elkaar lijken te komen. Alles wat ik doe, alles wat ik zeg, alles wat ik juist niet doe, lijkt dan invloed uit te oefenen op aspecten van mijn leven die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Ik voel ineens weer heel helder hoe mijn leven een geheel is, in plaats van de losse stukjes die ik ook wel eens ervaar. Alles grijpt in elkaar, alles is verbonden met elkaar.

› Lees verder